• Sym fiddle 2 2018 start niet. Hij lijkt te gaan starten en geeft compressie maar slaat niet aan! Waar zou dat aan liggen?

  Gesteld op 27-6-2020 om 23:06 in forum Sym Fiddle 2 Misbruik melden
  • Misschien de bougie eens nakijken. En het kan voorkomen dat tie verzopen staat mijn fiddle 2 is ook uit 2018 en stond een keer verzopen, je luchtfilter loshalen om te kijken of die doordringt is met benzine. (Eventueel dus dan droog maken met een brander voorzichtig op gepaste afstand) heb een kleinere sproeier erin gedaan nadat ik ontdekte dat er een 90 sproeier in zat, das wel vrij groot. Geantwoord op 28-6-2020 om 01:33

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • En mocht die verzopen staan dan is de bougie waarschijnlijk nat waardoor ie niet vonkt.
   En als de bougie zwart ziet das ook niet goed , krijgt tie teveel benzine. Ben naar een maatje 84 gegaan van sproeier. Weet niet wat ze allemaal uitspoken bij Sym maar dat klopt allemaal niet kwa afstelling... Geantwoord op 28-6-2020 om 01:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info