• Probeer het programma Whatsapp te downloaden uit de Googleplaystore, dit lukt niet want ik krijg de melding, onvoldoende geheugen, terwijl ik een SD kaart van 16 GB geplaatst heb, waar nog 14,6 GB ruimte op is. Hoe los ik dit op?

  Gesteld op 14-5-2015 om 18:02 in forum Sony Ericsson Xperia E C1505 Misbruik melden
  • Hey, ik wacht mee op dit antwoord, want ik zit met hetzelfde probleem. Maar dan voor de xperia e3... Best vervelend!! Staat bijna niks op het toestel, en toch is het bijna vol... :s Geantwoord op 17-5-2015 om 17:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • het kan ook zijn dat je bijv. een heel lang filmpje hebt of dat je een andere telefoon nodig hebt en op deze geen whatsapp kan downloaden of dat je hem misschien moet opladen ofzo.. het kan ook zijn dat je wifi niet aanstaat waardoor je het niet kan downloaden Geantwoord op 9-6-2015 om 18:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hij schrijft de apps niet (automatisch naar de SD kaart) en het appje Move2SD werkt ook niet.

   Je kan android zo instellen dat apps automatisch op de SD kaart gaan, ( zie Link of Link bijvoorbeeld, dat werkte op mijn telefoon) maar je hebt waarschijnlijk (net als die ik voor mijn zoontje heb gekocht) een toestel met 4.4.2. android? Daarop zijn de rechten op de externe sd kaart zwaar verminderd.

   Je kan evengoed de default install naar de externe SD laten wijzen, het helpt wel iets, maar niet genoeg, waarschijnlijk.

   Ik heb al gegoogeld of je de E1 kan rooten, maar dat schijnt niet echt een succes te zijn... Geantwoord op 14-6-2015 om 17:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info