• E: 62.10 flikkert voortdurend op het schermpje. Wat betekent dit en hoe krijg ik het weg?

  Gesteld op 30-7-2017 om 20:34 in forum Sony DSC-HX400V Misbruik melden
  • Storing in de lensstabilisatie. In mijn geval (hetzelfde probleem) moest een nieuwe lensunit worden geplaatst. Erg dure grap wanneer dit niet meer binnen de garantie valt; minimaal 250 euro of hoger. Typisch Sony probleem. Geen garantie? Overweeg dan ernstig reparatie of kliko. Het probleem kan zich met een nieuwe unit opnieuw voordoen. Succes! Geantwoord op 30-7-2017 om 21:01

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Lees mijn antwoord van 10-2-2019 om 09:43 onder Home > Beeld > Digitale Camera > Sony > DSC-HX400V (URL op GebruikersHandleiding : www.gebruikershandleiding.com/Sony-DSC-HX400V/819430/antwoord.html) of kijk op Link... Geantwoord op 10-2-2019 om 09:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info