• E: 62.10 flikkert voortdurend op het schermpje. Wat betekent dit en hoe krijg ik het weg?

  Gesteld op 30-7-2017 om 20:34 in forum Sony DSC-HX400V Misbruik melden
  • Storing in de lensstabilisatie. In mijn geval (hetzelfde probleem) moest een nieuwe lensunit worden geplaatst. Erg dure grap wanneer dit niet meer binnen de garantie valt; minimaal 250 euro of hoger. Typisch Sony probleem. Geen garantie? Overweeg dan ernstig reparatie of kliko. Het probleem kan zich met een nieuwe unit opnieuw voordoen. Succes! Geantwoord op 30-7-2017 om 21:01

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Lees mijn antwoord van 10-2-2019 om 09:43 onder Home > Beeld > Digitale Camera > Sony > DSC-HX400V (URL op GebruikersHandleiding : www.gebruikershandleiding.com/Sony-DSC-HX400V/819430/antwoord.html) of kijk op Klik op deze LINK... Geantwoord op 10-2-2019 om 09:53

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info