• Van het ene op het andere moment stopt de zoeker met scherpstellen. op de display stelt het apparaat de foto wel scherp maar in de zoeker plots een wazig beeld. wanneer ik de foto neem blijkt de foto van prima kwaliteit te zijn. Wisselen van batterij heeft geen effect. de zoeker blijft onscherp terwijl de foto goed is. Wie heeft enig idee hoe dit komt.

  Gesteld op 25-6-2017 om 14:45 in forum Sony DSC-HX400V Misbruik melden
  • Ik vind de zoeker so-wie-so slecht handelbaar. Erg klein en voor een brildrager als ik daardoor niet gebruikvriendelijk. Waar mogelijk gebruik ik dan ook het schem. En ja... als je je bril moet afzetten om door de zoeker te kijken, is het beeld toch al niet scherp. Maar verder... een geweldige camera! Geantwoord op 28-6-2017 om 11:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Oh ja...
   Om toch nog wat te zeuren te hebben:
   Het (rode) knopje van de filmcamerafunctie zit handtechnisch op een onmogelijke plaats. Als je een filmpje wil beëindigen moet je eerst kijken waar het knopje ookweerl zat. Gevolg: hinderlijke beweging aan 't eind van vrijwel elk filmpje... Geantwoord op 28-6-2017 om 11:09

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Aan de linkerkant van je zoeker zit een draaiknopje. Dit is de scherpstelling van je zoeker. Probeer daar eens wat te verdraaien? Geantwoord op 16-8-2017 om 19:46

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info