• In mijn zoeker zie ik steeds het teken EC:62:10 aan en uit gaan.Wat betekent dit en hoe krijg ik het weg?

  Gesteld op 7-10-2020 om 21:18 in forum Sony DSC-HX300 Misbruik melden
  • Hallo, dit is een code wat aangeeft dat er iets mis is met de beeldstabilisatie. Ern euvel wat bij dit toestel helaas heel veel voorkomt. Ik ben teruggegaan naar de verkoper en heb flink geklaagd. Toestel is gratis gerepareerd maar binnen 1 jaar was het weer zover. Geantwoord op 7-10-2020 om 22:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo, dit is inderdaad een veelvoorkomende euvel en zelfs een verborgen defect van de HX300 en HX400 stabilisaties. Oorzaak ligt aan een flexibel connector die na een aantal gebruik kapot gaat. Tussen 70% en 90% van de toestellen krijgen dezelfde foutmelding kort na het vervallen van de garantie. Toch weigert SONY nog altijd dit te herkennen. Op deze forum zijn er veel andere discussies hieromtrent, zie www.gebruikershandleiding.com/Sony-DSC-HX300/handleiding-5-527771.html of www.gebruikershandleiding.com/Sony-DSC-HX400V/819430/antwoord.html. Lees ook de gespecialiseerde site Klik op deze LINK. Een tijdelijke oplossing is gedocumenteerd op Klik op deze LINK.

   Geantwoord op 8-10-2020 om 06:56

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info