• Ik ben in het bezit van een Sonim IP-68. Deze is door ziekte een tijd niet gebruikt. Hij laadt nu niet meer op. Graag Uw advies in deze.
  Eventueel de kosten van een nieuwe accu, en waar kan ik deze krijgen in Arnhem.
  Met Vr.Gr. A van der Linden.

  Gesteld op 4-11-2015 om 11:29 in forum Sonim XP3 Misbruik melden
  • Hallo, ik hoop dat u probleem opgelost is, maar indien niet: ik ben mijn oplader kwijt en vind geen nieuwe, zowel niet in de winkel als tweedehands. Als u de oplader niet meer nodig hebt zou ik deze dan kunnen overkopen van u?
   Stimi01@hotmail.com
   Alvast bedankt
   Groetjes gino Geantwoord op 27-1-2016 om 21:09

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info