• besten mijn gsm werkt niet meer de display geeft geen beeld meer dus nu zal ik de gsm opsturen voor onderhoud en reparatie maar nu merk ikd at mijn telefoonnummers niet op mijn simkaart staan maar in de gsm,hoe kan ik die terugvinden op de gsm want ik zie niets meer op het scherm weet jij raad met dank bij voorbaat

  grtjs Joost Soons

  Gesteld op 25-3-2014 om 19:47 in forum Sonim XP3 Misbruik melden
  • ja , vandaag mijne ook ?? niks meer op ?batterij opgeladen en niks meer ??zwart scherm ??Ik had meer verwacht van dit toestel ,,,,1 jaar oud ??batterij kapot of zoiets ?? wie weet er meer van ?? of toestel volledig naar de kllll ,maan, Geantwoord op 6-4-2014 om 17:06

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • ja , zo is het bij de mijne ook , telefoon nrs en foto s staan er nog op , ik kan er niks meer mee ??? laat iets weten hoe het jou afgaat ermee ???
   Kan zijn batt. kapot ??maar is wel al vroeg vind ik , eerst een week standby , en dan om een dag opladen ???? prullen

   groetjes Pierre Kunnen Geantwoord op 6-4-2014 om 19:28

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik denk dat ik het gevonden heb bij de mijne , open gedaan en batt eruit, tel. kaart eruit, heeft een dag gelegen ??? heb de batt er weer ingedaan en het laden is begonnen wel via mijn pc ??tel.kaartje erin en alles weer in orde ??? allèè ??? zolang het weer duurd ??
   succes ermee vrienden
   grts Pierre Geantwoord op 7-4-2014 om 14:32

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info