• Wie heeft ervaring met sw 360. Ik kan mijn camera.s niet bekijken als ik buiten mijn eigen netwerk zit. De modem staat wel op upnp actief ???

    Gesteld op 25-10-2020 om 23:14 in forum Smartwares SW360 app Misbruik melden
    • Hier op eens ook weer. Weet niet wat er aan de hand was. Heb alles na gekeken en gezocht. Sinds vanmorgen doet alles het weer. Geantwoord op 27-10-2020 om 14:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik had foutcode 0031ac. Heb er dagen mee lopen stoeien. Uiteidelijk werken de camera's wel weer met de android-app pano360. De app sw360 heb ik verwijderd. Ook weer op mobiele data en niet alleen op de wifi. Heb de camera's wel eerst nog wel een reset gegeven voor de zekerheid voor ik pano360 heb gebruikt. Geantwoord op 27-10-2020 om 14:59

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik las net dat er een storing was in de sw 360 en de maker is dr mee bezig het op te lossen. De pano deed het eerst ook niet meer nu weer wel. Hoop dat het verholpen is. Geantwoord op 27-10-2020 om 15:09

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde probleem. Door harde reset (Lang indrukken witte knopje, harde reset) en steeds opnieuw installeren, met alles naar ik dacht goed ingevuld te hebben, lukte het niet om buiten mijn eigen netwerk te komen. Na diverse websites te hebben geraadpleegd schreef iemand dat om op internet te komen je niet vanzelfsprekend in de WiFi lijst moet scrollen, maar je modemnaam zelf in moet tikken. Ik heb dat geprobeerd, en wonder boven wonder “het werkt weer”. Misschien is het toeval..... maar ik ben (momenteel) van het probleem af. Jammer van SW dat ze hun product zo slecht in de lucht kunnen houden. Ik bedenk mij nog wel eens voor ik weer een SW camera Koop! Geantwoord op 30-10-2020 om 09:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info