• Welke oplaadbare batterijen gebruikt de G
  Gigaset A 58 H er zitten n.l twee verschillende batterijen in nl een 700 en een 550 mA h in het toestel

  Gesteld op 13-3-2019 om 22:40 in forum Siemens gigaset a58h Misbruik melden
  • Het maakt niet uit welke grote van de oplaadbare batterijen je er inzet. Daar ik zelf nog al eens lange gesprekken kan voeren, heb ik gekozen voor de GP 1000 mAh accu's. Hier kan ik +/- 8 uur mee bellen.
   Bel je niet zo vaak dan is de 700 mAh een veel goedkopere en goede oplossing. Persoonlijk zou ik wel voor het merk GP kiezen, omdat deze accu's lang meegaan. Goedkope versies houden het veel korter uit en zullen eerder moeten worden vervangen. En dan is goedkoop, duurkoop!

   Succes met het maken van je keuze. Geantwoord op 14-3-2019 om 00:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info