• Siemens en 6. Wij hebben dit Siemens apparaat en daar krijg ik constant de foutmelding onvoldoende water vul waterreservoir bij terwijl het reservoir vol is. Heb alles geprobeerd maar krijg het apparaat niet meer aan de gang. Wie heeft raad.

    Gesteld op 16-2-2021 om 16:50 in forum Siemens TE603201 - EQ6 Misbruik melden
    • Het makkelijkst om alvast even te checken: gaat de vlotter, dat grijze ronde schijfje met een magneet, in de watertank nog wel naar boven wanneer je het waterreservoir vult?

      Mvg P.V. Geantwoord op 16-2-2021 om 20:41

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Heft u al een antwoord op dit probleem, wij hebben exact de zelfde ervaring hiervoor een Bosch 10 jaar zonder problemen en gewoon regulier reinigen. nu iedere week een reiniging nodig. al meerder dingen geprobeerd qua instellingen maar niets helpt.

      vriendelijke groet, jan-willem Lammers jan_willemlammers@hotmail.com Geantwoord op 10-3-2021 om 08:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Schakel de machine in, verwijder het reservoir en plaats even een magneet op de plek van de behuizing van het apparaat waar normaliter de vlotter zit (die grijze schijf in het waterreservoir). Beweeg die op die plek wat op en neer en kijk of de foutmelding verdwijnt.
      Wanneer dat het geval is moet je de vlotter (of waterreservoir) vervangen.
      Verdwijnt de foutmelding niet, dan moet de Reed sensor in het apparaat vervangen worden.
      Dan kun je zelf doen mits je de behuizing kunt openen of zoek bijvoorbeeld op marktplaats naar een monteur (zoals ondergetekende). Siemens zelf is schrikbarend duur. Die Reed sensor is een onderdeel van zo'n 15 euro.

      Mvg P.V. Boxtel Geantwoord op 10-3-2021 om 16:10

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • dank voor het antwoord PV Boxtel, voor mij te laat want ik heb de afzuiger vervangen, hetgeen natuurlijk niet hielp. het waterreservoir zit ook elke keer vol met koffieprut lijkt het. heel vervelend.
      Geantwoord op 10-3-2021 om 17:08

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Meneer Pv van Boxtel, wij hebben ook dit probleem, maar zie niet echt een vlotter, wel een soort zeefje. Repareert u aan huis en waar is dat? Geantwoord op 4-2-2024 om 11:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Neem even contact met me op, bijvoorbeeld door me op te zoeken via Google met de zoekwoorden "Peter espressomachine service Boxtel"
      U kunt dan bijvoorbeeld via een van mijn Marktplaats advertenties contact met me opnemen.

      Mvg Peter Geantwoord op 4-2-2024 om 12:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info