• Ik krijg regelmatig de foutcode E21, soms moet ik 5 keer proberen voor hij opstart. Heeft iemand een idee wat de oorzaak zou kunnen zijn?

    Gesteld op 23-2-2021 om 21:45 in forum Siemens SD6P1S Misbruik melden
    • Foutcode E21 valt onder algemene foutcodes. Je krijgt dan het algemene advies om het apparaat uit te schakelen met de AAN/UIT-knop en na korte tijd opnieuw op te starten. Als het probleem opnieuw optreedt moet je de kraan sluiten, en de stekker uit het stopcontact trekken. Dan de klantenservice bellen (088-4244020) en de foutcode vermelden. Wel E-nr en type-nr. bij de hand houden. Geantwoord op 24-2-2021 om 09:39

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
    • Hallo en hoop dat het goed met je gaat.

      Foutcode E21 bij Siemens, Bosch en Neff vaatwassers treedt op als de spoelglanspomp (circulatiepomp) geblokkeerd is. Ofwel blokkeert de pomp omdat kleine onderdelen de pompschoepen blokkeren, ofwel omdat de pomp zelf defect is.

      Dit artikel Klik op deze LINK beschrijft de fout E21 van uw vaatwasser.

      Het is echter in het Duits. U kunt het gemakkelijk vertalen met Google Chrome.

      Gegroet Geantwoord op 26-2-2021 om 18:47

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Onze aanbeveling:
      Als de Neff vaatwasser foutcode E21 verschijnt, moet u de vaatwasser demonteren en de circulatiepomp controleren. Als de vleugels van de circulatiepomp niet geblokkeerd zijn, toont dit aan dat de circulatiepomp defect is en moet worden vervangen. Geantwoord op 26-2-2021 om 21:28

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info