Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 30 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • ik krijg melding e15 en kraantje flikkert, we hebben de zijkant open gedaan maar kunnen niet aan de bodem om de lekkage op te kuisen . wat doe ik nu Gesteld op 9-8-2020 om 10:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • beste,
  Ik heb een vaarwasser SD6P1S.In mijn handleiding is sprake van een besteklade bovenin. Er zitten aan de kanten wel wieltjes, maar geen besteklade. Is dit optioneel?
  Dank u,
  GS Gesteld op 3-8-2020 om 13:03

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn Siemens blijft in het eco 50 programma staan en resetten lukt niet op de normale manier ?? Gesteld op 3-8-2020 om 12:22

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Deurspanner is losgekomen, zitten er ergens een veer die ik kan repareren? Gesteld op 25-7-2020 om 12:45

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Als ik perongeluk een verkeerd programma heb ingesteld kan deze niet meer worden veranderd. Ook niet als ik hem uit en aan zet.
  Is hier een trucje voor? Gesteld op 25-6-2020 om 09:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Onze vaatwasser start niet meer en geeft de foutcode ‘reinigen’ (nummer 7 op de handleiding). Wat moeten we precies reinigen? De filter hebben we al gereinigd. Gesteld op 21-6-2020 om 18:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Foutcode E07 ? Die code gaat niet over reinigen. Bij reinigen in elk geval de zeven schoonmaken. Bij kalk en vetresten kun je ook een keer draaien met afwasmiddel in het bakje. Verder kun je de gaatjes van de sproeiers controleren. Deurafdichting schoon maken. En je kunt ook zo'n speciaal blokje kopen dat meedraait met een lege machine voor het schoonmaken.

   Geantwoord op 22-6-2020 om 09:41

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden


 • Mijn vaat komt dof uit de machine, ik vul geregeld glansspoelmiddel bij. Wat kan hier de oorzaak van zijn Gesteld op 16-6-2020 om 16:28

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Siemens SD6P1S

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info