• GEHEUGEN VOL! WIS BERICHTEN! HOE KAN IK DAT DOEN, ZIE GEEN MOGELIJKHEDEN IN DE HANDLEIDING.wIE O WIE WEET EEN OPLOSSING!!!!!!!!!

  Gesteld op 1-10-2011 om 13:36 in forum Siemens Gigaset A585 Duo Misbruik melden
  • Heb hetzelfde probleem gehad.De helpdesk bellen.Het heeft te maken met de software,het toestel moet opnieuw aangemeld worden.(0900-3333102) Geantwoord op 19-10-2011 om 10:40

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • nee helaas, geen idee! Hoop net als jou op antwoord :-)
   Beide handsets zeggen dat het geheugen vol is, en behalve berichten die er duidelijk niet horen te zijn, wissen, kan ik niets doen.
   Het ligt waarschijnlijk aan het sms geheugen, wat vol is geraakt (ik slaapwandel nog wel eens (schaam) en heb een hoop onzin in mijn inbox staan van de sms.

   Maar hoe die te verwijderen?? Geen idee!
   Wil het wel weten, want het legt half mijn telefoon vast en ik heb niet eens een sms abo!


   sterkte en groetjes!

   Geantwoord op 15-4-2012 om 17:56

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info