• mijn telefoon gaat maar twee keer over, daarna stopt de beltoon. Als ik opneem blijft de telefoon van degene die mij belt gewoon overgaan, ik hoor niets.

  Gesteld op 24-7-2011 om 22:23 in forum Siemens Gigaset A585 Duo Misbruik melden
  • Hallo, zou u mij kunnen helpen? Wij kampen met hetzelfde probleem. Wij kunnen wel bellen alleen niet opnemen.Kunnen ook niet zien wie er gebeld heeft.
   U kunt mij niet telefonisch bereiken dus kunt u mij mailen op h.elberts@casema.nl?
   Met vriendelijke groeten Geantwoord op 23-8-2011 om 21:01

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Als ik naar een persoon bel gaat bij mij normaal over maar zij hoort haar telefoon niet binnen komen heeft een siemes telefoon gaat om haar toestel weet u daar antwoord op te geven. Geantwoord op 2-6-2014 om 20:22

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info