• Goedemiddag,

  Sinds enige tijd heb ik voortdurend problemen met de Gigaset A400A trio. Plotseling valt de verbinding weg en is het scherm leeg. Het helpt af en toe om de toestellen te wisselen, maar al snel vertonen alle toestellen hetzelfde probleem. Nieuwe oplaadbare batterijen plaatsen helpt niet meer afdoende. Is er een oplossing?

  Gesteld op 6-1-2020 om 12:47 in forum Siemens Gigaset A400A Misbruik melden
  • Wat hier gaande is betreft een spanningsconflict.

   Alle 6 oplaadbare batterijen hebben hun beste tijd gehad, de laadcycli hebben hun einde bereikt.
   Er dient vervangen te gaan worden, per handset 2 nieuwe oplaadbare batterijen tussen 400 en 800Mah.
   6 Uur aaneengesloten opladen, daarna van laadschaal afhalen en er niet meer opzetten tot handsets aangeven dat ze geladen willen worden. Proces nog een keer herhalen, batterij icoon is dan gekalibreerd en oplaadbare batterijen zijn correct opgestart.

   TIP,
   Handsets nooit terugzetten in laadschaal na gesprekken of in laadschaal laten staan, het verhoogd het slijtage percentage van de oplaadbare batterijen!!

   Groet,
   Hans Gigaset. Geantwoord op 6-1-2020 om 16:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info