• Inheb nu al twee keer nieuwe oplaadbare batterijen in mij telefoon gedaan. Het gaat een tijdje goed maar nu lopen de batterijen weer snel leeg. Na 5 minuten geeft mijn telefoon aan dat de batterij bijn aleer is. Is hier wat aan te doen of moet ik een nieuwe telefoon aanschaffen? De telefoon is ongeveer 3 jaar oud. Met de tweede handset heb ik dit probleem helemaal niet.

  Gesteld op 24-11-2019 om 11:17 in forum Siemens Gigaset A400A Misbruik melden
  • Je schrijft er niet bij of je de handset ook in de laadschaal zet. Je schrijft er niet bij of de handset dan wel oplaad. Dus moeilijk te beantwoorden deze vraag.

   Zou het misschien kunnen zijn dat niet de handset maar het laadstation defect is?
   Test dat eens door beide handsets van laadplaats te wisselen.

   Ook omwisselen van de OPLAADBARE batterijen kan helpen te ontdekken wat er mis is.

   Groet,
   Hans Geantwoord op 25-11-2019 om 18:02

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info