• SANITAS SBM 15 GEKOCHT BIJ LIDL 05 08 2010 HOE REGEL IK UW GARANTIE AANBIEDING VAN TWEE JAAR ER IS FOUTMELDING BIJ HET METEN DE MANCHET LOOPT TE SNEL LEEG DE BATTERIJEN ZIJN VERVANGEN MAAR ZONDER RESULTAAT

  Gesteld op 5-4-2012 om 08:03 in forum Sanitas SBM 30 Misbruik melden
  • Beste,
   gebruikershandleiding.com is geen Lidl en Sanitas. U zult contact met hen moeten opnemen voor garantie. Wij leveren geen producten.

   Team gebruikershandleiding.com Geantwoord op 5-4-2012 om 08:52

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info