Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/102
Pagina verder
www.samsung.com
User Manual
SM-G355HN
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hoe kan ik een videoboodschap beantwoorden ik weet niet op wellke tekening ik moet vegen om de video te zien ik ben een leek in dit vak Gesteld op 27-6-2020 om 15:17

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ondanks het volume op hoogste stand,is beloon nog te zacht, Gesteld op 16-3-2020 om 22:32

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe zie ik of stel ik mijn mobiel (Samsung Galaxy Core2) zodanig in dat ik de gehele webpagina kan zien inclusief de kop (met menu-items) van de betreffende website?
  Hoe voorkom ik dat tijdens telefoneren er een hangslot in het scherm verschijnt, die me een snelle invoering van telefooncentrale-cijfers of afbreken gesprek etc. tegenwerkt?
  Gesteld op 17-10-2018 om 20:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Over het tweede gedeelte van je vraag. Wanneer je in gesprek ben kan er een hangslot verschijnen en bij mij gaat het scherm op zwart ook tijdens gesprek. Om telefooncentale-cijfers of afbreken van gesprek het volgende. Druk het knopje in onder aan je mobiel dan verschijnt het slotje waar je 2 tikken geeft en dan krijg je het menu telefoonnummers of eindigen.
   Over je eerste vraag ga ik even nakijken. Succes! Geantwoord op 18-10-2018 om 08:45

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
  • Dank voor je antwoord, maar helaas lost dit het probleem of hinder wat ik hierbij ondervind niet echt op.
   Dit aangezien je na het draaien van een nummer soms in een akelig snel reagerend telefooncentrale-situatie terechtkomt. Als je dan eerst de genoemde handelingen moet doen, is het gesprek al afgebroken voordat je een bepaald cijfer hebt kunnen intoetsen! Ik hoop ook nog het antwoord te krijgen op het eerste gedeelte van mijn vraag (nl.: Hoe zie ik of stel ik mijn mobiel (Samsung Galaxy Core2) zodanig in dat ik de gehele webpagina kan zien inclusief de kop (met menu-items) van de betreffende website? )
   Niettemin is je antwoord toch wel enigszins geruststellend, aangezien ik dus kennelijk niet de enige ben, die hier tegen aan is gelopen! ;-)
   Geantwoord op 15-11-2018 om 11:27

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Ik heb een berichtje gekregen via de Whatts ap, hoe moet ik dat doorsturen Gesteld op 20-4-2018 om 15:08

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Bij het berichtje staat meestal een pijltje naast de kolom en zo niet dan met je vinger afblokken en op pijltje tikken. In beide gvallen krijg je een namenlijst aan wie je het wil versturen. Geantwoord op 20-4-2018 om 15:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Ik heb een telefoonnummer in mijn telefoon. Ik wil dat nummer ook in de whats app. Whats app kent echter geen "telefoonnummer toevoegen". Wat moet ik doen? Gesteld op 5-4-2018 om 11:19

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wanneer ik op mijn contacten een nummer invoert verschijnt er wel/niet een app icoontje. Als dit erbij is dan heeft die persoon WhatsApp.
   Je hoeft het alleen in je WA op de naam te zoeken en je hebt het. Voor de eerste keer je boodschap altijd je naam noemen omdat de ontvanger voor de eerste keer niet ziet dat jij het bent. Ik hoop dat je wat aan dit antwoord heb. Geantwoord op 5-4-2018 om 18:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Samsung SM-G355HN Galaxy Core 2 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Samsung SM-G355HN Galaxy Core 2 in de taal/talen: English als bijlage per email.

De handleiding is 2,66 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Andere handleiding(en) van Samsung SM-G355HN Galaxy Core 2

Samsung SM-G355HN Galaxy Core 2 Gebruiksaanwijzing - Nederlands - 102 pagina's

Samsung SM-G355HN Galaxy Core 2 Gebruiksaanwijzing - Deutsch - 102 pagina's

Samsung SM-G355HN Galaxy Core 2 Gebruiksaanwijzing - Français - 103 pagina's


Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info