• Hoe zie ik of stel ik mijn mobiel (Samsung Galaxy Core2) zodanig in dat ik de gehele webpagina kan zien inclusief de kop (met menu-items) van de betreffende website?
  Hoe voorkom ik dat tijdens telefoneren er een hangslot in het scherm verschijnt, die me een snelle invoering van telefooncentrale-cijfers of afbreken gesprek etc. tegenwerkt?

  Gesteld op 17-10-2018 om 20:20 in forum Samsung SM-G355HN Galaxy Core 2 Misbruik melden
  • Over het tweede gedeelte van je vraag. Wanneer je in gesprek ben kan er een hangslot verschijnen en bij mij gaat het scherm op zwart ook tijdens gesprek. Om telefooncentale-cijfers of afbreken van gesprek het volgende. Druk het knopje in onder aan je mobiel dan verschijnt het slotje waar je 2 tikken geeft en dan krijg je het menu telefoonnummers of eindigen.
   Over je eerste vraag ga ik even nakijken. Succes! Geantwoord op 18-10-2018 om 08:45

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Dank voor je antwoord, maar helaas lost dit het probleem of hinder wat ik hierbij ondervind niet echt op.
   Dit aangezien je na het draaien van een nummer soms in een akelig snel reagerend telefooncentrale-situatie terechtkomt. Als je dan eerst de genoemde handelingen moet doen, is het gesprek al afgebroken voordat je een bepaald cijfer hebt kunnen intoetsen! Ik hoop ook nog het antwoord te krijgen op het eerste gedeelte van mijn vraag (nl.: Hoe zie ik of stel ik mijn mobiel (Samsung Galaxy Core2) zodanig in dat ik de gehele webpagina kan zien inclusief de kop (met menu-items) van de betreffende website? )
   Niettemin is je antwoord toch wel enigszins geruststellend, aangezien ik dus kennelijk niet de enige ben, die hier tegen aan is gelopen! ;-)
   Geantwoord op 15-11-2018 om 11:27

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info