• Waarom doet alleen internet het als Google play services aanstaat dat doet die sinds paar dagen daarvoor nooit geen last van gehad
    Dit gaat over telefoon Samsung j52017

    Gesteld op 6-3-2019 om 11:26 in forum Samsung Galaxy J5 2017 - SM-J530F Misbruik melden
    • Google play services is een systeemapp die altijd standaard op de achtergrond draait en er ondermeer voor zorgt dat je de google-apps op je telefoon kan gebruiken en updaten. Je moet daar normaal niet naar omkijken en hem zeker niet uitschakelen, want dan zal je de apps die op google steunen, waaronder de google chrome internet-app, niet meer kunnen gebruiken.
      Dus de Google play services gewoon laten draaien, dan zal je ook de internet-app steeds kunnen gebruiken.
      Je toestel via een wifi-router of via je dataprovider met internet verbinden heeft echter niets te zien met Google en moet altijd lukken, maar om dan internet te kunnen gebruiken met een google-app, zoals google chrome, moet dus wel ook eerst google play services ingeschakeld zijn. Geantwoord op 6-3-2019 om 13:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info