• Ik heb net een Samsung J5 2017 , sinds vandaag staat er een driekwartvol cirkeltje met een plusje in . Ook kan ik niets van apps downloaden. Hij zegt onvoldoende geheugen en ik heb nog mega veel geheugen

    Gesteld op 27-10-2018 om 14:12 in forum Samsung Galaxy J5 2017 - SM-J530F Misbruik melden
    • Open eens de app 'mijn bestanden'. Daarin kan je onderaan zien hoeveel ruimte je nog hebt in je interne opslag en ook op je sd-kaart als je die hebt. Let wel, de ruimte op je sd-kaart telt niet mee voor installatie's van app's. Er moet altijd voldoende ruimte op je interne opslag zijn om app's te kunnen installeren, en die ruimte moet groter zijn dan de grootte van de app zelf i.v.m. tijdelijke bestanden die daarbij weggeschreven worden.
      Open ook eens de app 'apparaatonderhoud'. Onderaan in het startscherm daarvan zie je de knoppen 'opslag' en 'geheugen'. Via die knoppen kan je ruimte vrijmaken op je interne opslag en in je geheugen. Je kan dat best regelmatig eens doen want geheugen kan soms snel vollopen.
      Het is ook aangewezen om eens per week je toestel eens opnieuw op te starten (NIET resetten!), waarbij ook automatisch rommel wordt opgeruimd. Geantwoord op 27-10-2018 om 20:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info