• Nou net toch maar gebelt en krijg nieuwe decoder en toch met bij betalen komt door anderparket ofzoiets 3euro maar hoede geen kosten voor een nieuwe decoder tebetalen dat scheelt weer al met al heeft ziggo dan toch voorelkaar om je net wat meer telaten betalen permaand slimme zet van ze.het komt allemaal door dat ergeen update meer is voor de samgsung decoder samgsung levert deze update niet meer terwijl ik hem heb gekocht toen jaar of 6terug voor iets van 269,00euro eigenkastje het kastje is ziggo gecertiviceert maar na paar jaar krijg je problemen als je provider iets update kwa singnaal inhoud.
    kortom als klant ben je gewoon de lul. Ergens vind ik het netjes van ziggo en ergens heb ik zoiets van de klant woord weer eens flink uitgeknepen 2jaar ellende maar daar hoef je niet over tebeginnen kwa terug vorderen van een bedrag of compensatie terwijl het altijd aan ziggo heeft gelegen. Nu maar hopen dat de humax decoder wel ze werk doet. Dus mensen ga niet akoord met eenmaligen kosten van 29,95 voor de decoder wat mij lukt na zoveel bellen en dosiee lukt jullie ook eenigst wat verandert is de naam van je abonnement en de 3euro het ander eenmalige kosten schenkt ziggo maar heb wel wat moeite gekost 55min aan de tel waar van ik 25in de wacht heb gestaan en men me was vergeten maar had al eerder hier gezegt worden vragen moeilijk woord er of opgehangen of in de wacht en je hoord niemand meer. Ik heb opgehangen en gelijk weer gebelt toen kreeg ik een vrouw aan delijn die nix door verbond en de zaak met ballen regelde daar zijn er maar weinig van bij ziggo

    Gesteld op 13-4-2015 om 15:48 in forum Samsung DCB-H360R Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info