• Ik werk niet bij ziggo,enwat ik aan teletoongesprekken heb opgemaakt,en ook nog de verkeerde info en valse beloftes heb gehad,was ik het vertrouwen kwijt geraakt in het deskundigheids team.Vandaar de aanschaf van de goedkope humax.
    geen gebel meer en geen verhalen waar ik niets aan had gr Gerard

    Gesteld op 8-4-2015 om 20:24 in forum Samsung DCB-H360R Misbruik melden
    • Oke maar kwam beetje over zo van koop een humax tewijl je hem gratis kan krijgen als het goed is belofte van ziggo haha als ik ze mag geloven heb het zelfde als jij werd maar afgescheept als je belt of ze verbreken verbinding gewoon maar hier kunnen ze niet onderuit overduidelijk dat probleem bij hun ligt daarom zeg ik ook van bel ze op en vraag een nieuwe decoder aan ze op hun kosten zonde geld als je gaat kopen als het hun probleem is niet iedereen heeft geld omeen decoder tekopen. Mvg ron ps ik vraag me af welk deel van het land mensen komen is het probleem heel het land of plaatselijk? Geantwoord op 8-4-2015 om 21:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info