• Beste mensen Saabliefhebbers.
  Nieuw seizoen, heerlijke Saab..! Maar mét 't probleem van vorig seizoen; kap sluit niet goed uh dan wel dan niet. Probleem de Lashes.. zo zegt t display. Al 'n paar x bij de garage geweest met zet er n nieuwe schakelaar op, maar t probleem blijft.
  Wie kan mij van dienst zijn en helpen deze heerlijke machine weer 100% te maken.
  Auto staat in winterstalling zo zuinig ben ik op mn oowtoow.! Bij voorbaat heel veel dank.

  Gesteld op 3-5-2022 om 19:13 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
  • Saab specialist E'Hoven..!! Recent is het probleem opgelost door dit bedrijf.. Kosten vielen mee.. Bel dit bedrijf mr voor info.
   Van belang m'n Saab (Scania) 9-3 SE Cabrio heeft weer 'n perfect werkende kap.!
   Cheers
   Geantwoord op 6-6-2022 om 23:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info