• Ik bezit een: SAAB 9-3 Stationwagen (E50)
  1.8 i - 1796ccm 122pk
  Ik heb voor de tweede maal een lekkage in mijn airco systeem. Het gas verdwijnt in circa 2 maanden uit de installatie.
  Vorigjaar had ik een lekkage in de condensor deze is vernieuwd ga erop maar na 2 maande bleek dat
  het gas nagenoeg niet meer aanwezig was in het systeem. Garage heeft alles gecontroleerd maar vond geen lekkage. Kan het zijn dat de nieuwe condensor een heel minuscuul gaatje heeft.
  Wie heeft het zelfde gehad met de auto B

  Gesteld op 6-6-2022 om 12:47 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
  • IK WEET HET ANTWOORD NIET, MAAR WEL DAT MEN LEKKEN IN EEN AC SYSTEEM MET ULTRAVIOLTET LICHT OP KAN SPOREN. HEEFT UW GARAGE DAT GEDAAN OF ALLEEN MAAR VISUEEL. ? Geantwoord op 6-6-2022 om 22:25

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info