• Voor in een studentenwoning ben ik opzoek naar een thermostaat die met een pincode te vergrendelen is waardoor de temperatuur niet meer is aan te passen.
    Wat ik begreep heeft de isense deze mogelijkheid.

    Kan je bij de isense de pincode wijzige naar een eigen pincode?

    Gesteld op 17-1-2016 om 00:33 in forum Remeha iSense Misbruik melden
    • Beste,
      Het is helaas niet mogelijk om een pincode in te voeren op de iSense thermostaat, waardoor de temperatuur niet te wijzigen is. De pincode is alleen te gebruiken voor instellingen die een installateur dient te wijzigen.
      Met vriendelijke groet,
      Remeha B.V.
      Team Customer Care Geantwoord op 18-1-2016 om 08:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Toen ik nog studeerde had mijn huisbaas een perspex kap met slot over de thermostaat gezet. Dat werkt perfect want konden niet de temperattur aanpassen want deze stond op max 18 graden.
      In de winter moest iedereen met electrische kacheltjes zijn/haar kamer bijverwarmen om het nog behaaglijk te houden.
      Mijn advies zou zijn om de bewoners dit zelf te laten regelen en de kosten voor gas en electra los te verrekenen :-) Geantwoord op 12-3-2016 om 09:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info