• Ik heb n probleem met warm water op mijn temp display geef hij n waarde van 88 graden en hij geeft code 9
  Drie weg klep werk goed.
  Waar kan ik de storing zoeken
  Ik heb n remeha quinta 35 c

  Gesteld op 12-5-2018 om 12:13 in forum Remeha Quinta 35c Misbruik melden
  • Goedemorgen, Code 9 geeft aan dat de ketel zijn warmte niet kwijt kan. Dit kan verschillende oorzaken hebben zowel binnen als buiten het toestel. Ik adviseer je contact op te nemen met je installateur. Met vriendelijke groet, Remeha BV Team Customer Care Geantwoord op 15-5-2018 om 10:11

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info