• Mijn Remeha Quinta 35c gaat de laatste tijd af en toe in de fout. Terwijl de thermostaat in de huiskamer op Zomer staat, gaat de ketel toch de cv verwarmen, de temp in de huiskamer loopt op tot boven de 23°.... Kan dit door een defecte 3 wegklep veroorzaakt worden? De ketel geeft wel warmwater.

  Gesteld op 10-6-2016 om 20:21 in forum Remeha Quinta 35c Misbruik melden
  • Dit wordt door een defecte driewegklep of de motor hiervan veroorzaakt.
   Het kan ook komen door een terugslagklep in de retour leiding,die hoort er n.l niet in. Geantwoord op 10-6-2016 om 20:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • U had gelijk, de driewegklep en motor zijn beiden vervangen, hiermee was het probleem opgelost!
   Dank voor uw snelle reactie. Geantwoord op 23-6-2016 om 10:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info