• Heel vreemd de dualphone 3088 doet het perfect vanuit België naar alle delen van de wereld,behalve naar Bonaire in the Caribbean.
    Als ik skype-out bel naar Curacao,dan krijg ik een perfecte verbinding,bel ik echter naar Bonaire,dan heb ik wel verbinding maar aan beide zijden is er geen enkel geluid>Wel gaat mijn credit omlaag,dus daardoor weet ik dat er verbinding is.Ik heb alles al besproken met Skype en die verwijzen mij naar Dualphone.Met Dualphone heb ik alles gereset en nog steeds geen geluid bij Bonaire.
    Wie weet hier raad op.Ik heb er al plm 2 jaar last van en ben het nu beu. reageer op deze vraag
    05-07-2012

    Gesteld op 5-7-2012 om 17:44 in forum RTX Dualphone 3088 Misbruik melden
    • Dat is net zo onverklaarbaar als mijn probleem: bellen vanuit het adresboek naar telefoonnummers met hetzelfde netnummer als dat van mijzelf (035) geeft als reactie 'dit nummer is onbekend'. De nummers zijn volgens de regels ingevoerd. Dus bellen naar netnummer (0)36 gaat wel en (0)35 niet vanuit het adresboek. Wel als ik het (0)35 nummer handmatig intik. Ook daar kon RTX (=Dualphone en Tiptel) geen oplossing voor vinden en je krijgt gewoon geen reacties meer op je mailtjes als je technisch doorvraagt. Alle leveranciers die ik ken leveren geen RTX meer vanwege (volgens hen) het gebrek aan technische updates, maar mogelijk zijn er ook andere redenen (service van de fabrikant?). Ook is er al lang een nieuwer type RTX toestel (wit) dat wel bestaat maar niet bij de Nederlandse 'handel' bekend is omdat het hier niet wordt aangeboden. Ik kon dus ook geen tweede toestel meer krijgen toen er een kapot ging. Vreemd allemaal. Ben nu overgestapt op de duurdere Philips Skype phone 885. Gekocht bij CoolBlue met (destijds) een gratis tweede toestel. Er is ook een Skype dualphone van General Electric, maar op internet in de USA alleen maar klachten over de werking en de zeer slechte service van GE. Jammer allemaal want de RTX 3088 was op zich prima met uitstekende documentatie. Mijn raad is dan ook: stap over op de Philips 885 Skype dualphone. En ik zou vooraf eerst met de leverancier - Philips customer service - contact opnemen of zij hetzelfde probleem verwachten dat jij nu hebt met de RTX. Succes. Geantwoord op 5-7-2012 om 22:08

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info