Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 34 Naar de handleiding
62041

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

RTX-Dualphone-3088

Zoeken resetten

  • Ik kan plotseling niet meer inloggen (aanmelden) met mijn handset.Base gerest,lukt ook niet.
    Heb een nieuwe handset aangeschaft ,die kan de base niet vinden.
    Wie o wie heeft er een oplossing.
    Mike Gesteld op 18-7-2017 om 21:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Zelfde probleem bij mij op dual phone 3088 EN op een dual phone 4088 op hetzelfde moment.
      Ik verwacht dat het door de nieuwe versie van Skype komt en datgeen servers opeens geen oude versie meer accepteren. Ik moest immers mijn Skype op mijn iPad ook verplicht updaten ook al was ik dat niet van plan.
      Wie heeft er een oplossing voor?Geantwoord op 23-7-2017 om 22:37

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • na nieuwe batterijen moet je resetten hoe doe je dat Gesteld op 16-7-2017 om 11:33

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Waar kan ik een stekkervoeding voor mijn dualphone 3088 nog kopen? Mijn telefoon vind het basisstation niet en bij deze branden geen lichtjes.
    Bestaat dit type nog? Gesteld op 3-7-2017 om 15:13

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo, ik denk dat het basisstation van mijn dualphone 3088 stuk is, de lichtjes branden niet meer. Is nog maar 5 jaar oud. Kan ik ergens nog een nieuw basisstation kopen? Of evt laten herstellen? Gesteld op 3-7-2017 om 11:33

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dualphone 3088 gaf ineens melding "Geen IP adres toegewezen" dus kan niet eer bellen.
    Verschillende resets uitgevoerd en router opnieuw gestart. Werkt niet Gesteld op 2-7-2017 om 13:06

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Het rood lampje op het basisstation van dualphone 3088 brand niet Gesteld op 1-7-2017 om 13:02

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

  • heeft dit toestel ook een ringleiding voor mensen met een gehoorapparaat? Gesteld op 19-5-2017 om 21:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb een 3088.3 en gebruik deze in Spanje.Hij werkte prima tot vorige week.ineens mijn contacten weg waren en ik niet meer via Skype kan bellen. Wel via de landline. Weet iemand wat ik hier aan kan doen? Alvast bedankt Thea Gesteld op 29-10-2016 om 10:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb al een jaar of 5 een dualphone 3088. Hij werkte altijd prima. Omdat er iets was dat niet goed functioneerde heb ik de telefoon helemal ontkoppeld. Nu krijg ik de mededeling dat ik de handset opnieuw moet registreren en hoewel ik de handleiding volg en het meerdere keren heb geprobeerd lukt het me niet.Heeft iemand een tip? Gesteld op 24-10-2014 om 19:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo met Huub uit Swalmen:Als je een konto hebt bij skype en een gebruikersnaam plus wachtwoord heb je de mogelikhijd je oude aanmelding weer te aktiveren door te bladeren in deze telefoon,dus geen nieuwe aanmelding met een wachtwoord e.d. Geantwoord op 3-1-2015 om 13:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Beste mensen,ik bezit al enige jaren(tot mijn grote genoegen)een dualphone 3088.Nu werkt mijn handset niet meer.Al enkele keren de stekkers van modem,router en basisstation uit het stopcontact gehaald,maar de handset blijft aangeven dat hij het basis station niet kan vinden.
    Kan ik nu alleen een nieuwe handset kopen of is het verstandig om ook het basis station te vervangen?(of kan ik sowieso nog iets anders doen??)
    Vast hartelijk bedankt voor het meedenken.
    met vrg.Lia de koning Gans Gesteld op 19-6-2013 om 07:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste Lia het lijk me verstandig een complete set incl basis station te kopen.Ik bezit een nieuwe reserve handset maar wat ik ook probeer,het kan mijn basistation niet vinden.
      Weggegooid geld.
      Succes ,Mike Cooper Geantwoord op 19-6-2013 om 13:01

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Beste lezer, ik ben in het bezit van een Dualphone Type RTX 3088 met een handset.
    Alles werk goed alleen kan ik het gesprek niet opnemen. Bij het overgaan druk ik het groene knopje op de handset maar zowel ik als de beller horen niets. dit gebeurd in 90% van de gevallen. dit gebeurd bij het gewone nummer en bij de Skype line.
    herhaaldelijk resetten heeft ook geen resultaat gehad.
    wie kan mij helpem met een oplossing?
    met vr. groet.
    Hans van Dongen uit Tilburg Gesteld op 8-11-2012 om 12:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Volgens mij heb ik dit advies al eens gegeven. Ik heb zelf geen RTX meer, maar een Philips Dualphone. Het technische principe is gelijk. Gebruik hem al jaren probleemloos, maar had op enig moment ook vreemde problemen die niet waren op te lossen met reset. Iemand uit de computerwereld vertelde mij dat een gewone 'reset' niet alles reset. Ik heb vervolgens de stekker van het basisstation uit het stopcontact gehaald , een minuut gewacht, weer aangesloten en daarna werkte alles weer. Vervolgens voor de zekerheid de handsets via menu gereset en daarna ook mijn modem/router even 1 minuut uit en weer aan gezet. Moest wel een paar instellinkjes opnieuw doen, maar alles is dan weer fris. Geen problemen meer gehad. Succes!Geantwoord op 20-2-2013 om 18:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heel vreemd de dualphone 3088 doet het perfect vanuit België naar alle delen van de wereld,behalve naar Bonaire in the Caribbean.
    Als ik skype-out bel naar Curacao,dan krijg ik een perfecte verbinding,bel ik echter naar Bonaire,dan heb ik wel verbinding maar aan beide zijden is er geen enkel geluid>Wel gaat mijn credit omlaag,dus daardoor weet ik dat er verbinding is.Ik heb alles al besproken met Skype en die verwijzen mij naar Dualphone.Met Dualphone heb ik alles gereset en nog steeds geen geluid bij Bonaire.
    Wie weet hier raad op.Ik heb er al plm 2 jaar last van en ben het nu beu. reageer op deze vraag
    05-07-2012 Gesteld op 5-7-2012 om 17:44

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dat is net zo onverklaarbaar als mijn probleem: bellen vanuit het adresboek naar telefoonnummers met hetzelfde netnummer als dat van mijzelf (035) geeft als reactie 'dit nummer is onbekend'. De nummers zijn volgens de regels ingevoerd. Dus bellen naar netnummer (0)36 gaat wel en (0)35 niet vanuit het adresboek. Wel als ik het (0)35 nummer handmatig intik. Ook daar kon RTX (=Dualphone en Tiptel) geen oplossing voor vinden en je krijgt gewoon geen reacties meer op je mailtjes als je technisch doorvraagt. Alle leveranciers die ik ken leveren geen RTX meer vanwege (volgens hen) het gebrek aan technische updates, maar mogelijk zijn er ook andere redenen (service van de fabrikant?). Ook is er al lang een nieuwer type RTX toestel (wit) dat wel bestaat maar niet bij de Nederlandse 'handel' bekend is omdat het hier niet wordt aangeboden. Ik kon dus ook geen tweede toestel meer krijgen toen er een kapot ging. Vreemd allemaal. Ben nu overgestapt op de duurdere Philips Skype phone 885. Gekocht bij CoolBlue met (destijds) een gratis tweede toestel. Er is ook een Skype dualphone van General Electric, maar op internet in de USA alleen maar klachten over de werking en de zeer slechte service van GE. Jammer allemaal want de RTX 3088 was op zich prima met uitstekende documentatie. Mijn raad is dan ook: stap over op de Philips 885 Skype dualphone. En ik zou vooraf eerst met de leverancier - Philips customer service - contact opnemen of zij hetzelfde probleem verwachten dat jij nu hebt met de RTX. Succes. Geantwoord op 5-7-2012 om 22:08

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden


  • Hoe registreer ik een extra dualphone. Tot op heden lukt het me niet> Gesteld op 15-7-2011 om 16:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • hallo ik heb het zelfde probleem ben al dagen bezig heb hem al diverse keren gereset,ik kan ook geen verbinding krijgen met het kpn net werk.
      Wie kan mij helpen alvast bedankt Geantwoord op 18-2-2013 om 11:18

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Onze RTX Dualphone 3088 werkt dat is dus in orde.
    Echter de linker pijltjestoets flikkert steeds als een blauw ledje.
    Dat is hinderlijk.
    Hoe kan ik dit oplossen.
    In de bijhorend boekje staat hiervan niets beschreven!

    Alvast bedankt.

    Groeten, Dirk. Gesteld op 28-2-2010 om 11:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: RTX Dualphone 3088 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info