• bij het verbinden van de Promedia ereader krijg ik onmiddellijk na het aansluiten de melding"verbind apparaat met computer voor USB opslag" vervolgens druk ik ok en de melding "usb opslag uitzetten" verschijnt. indien daarop geklikt gaat hij terug naar het hoofdmenu. kan dus geen eboeken overzetten. kan iemand helpen?

  Gesteld op 14-7-2016 om 21:39 in forum Promedia E-book reader Misbruik melden
  • Zodra je ok heb gedrukt bij de melding verbind apparaat met computer voor usb opslag, verschijnt de e reader als interne opslag onder de naam Boox. De gedownloade e books kun je nu kopieren naar de e-reader. Vervolgens open je de e-reader en verplaats je de boeken naar map downloads.

   Vervolgens zet je de usb opslag uit en kom je in het hoofdmenu, als het goed is staan nu de gedownloade boeken op de reader. Geantwoord op 15-7-2016 om 06:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bedankt voor je antwoord, maar het probleem is nu net dat ik direct USB opslag uitzetten krijg nadat ik eerder ik heb gedrukt voor usb opslag. De tussenstap waarover u het heeft, lukt niet en bjjgevolg kan ik mijn ebook ook niet kopiëren. Geantwoord op 15-7-2016 om 19:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info