• Ik zet mijn reader aan; Ik kom op: 'Nu aan het lezen'. Dan beweeg ik mijn onderste knop naar: Eerst Bibliotheek, dan naar Opslag, en pas bij Applicaties kan ik het middelste bevestigingsknopje indrukken. Dan kom ik op calculator, vervolgens klik ik naar OReader en kom ik eindelijk mijn leeswerk(tekst waar ik gebleven was) tegen. Heel omslachtig allemaal. Is dit normaal? In het begin heel wat zoekwerk, best vervelend.

  Gesteld op 13-7-2016 om 18:40 in forum Promedia E-book reader Misbruik melden
  • Geachte,

   Allemaal niet nodig;
   Bij "Nu aan het lezen" klik je meteen het gewenste boek aan en begint/gaat verder met lezen.

   Groet. Geantwoord op 13-7-2016 om 22:31

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik ben degene die via Oreader pas bij mijn boek kon komen. Anders lukte het niet. Dus fabrieksinstellingen weer tevoorschijn gehaald en alle boeken gewist. Nu opnieuw boeken ingeladen via boox (e-pub). Eerst ging het lezen goed met "Nu aan het lezen", maar apparaat uitgezet, na een uurtje weer aangezet. Dus ik klik weer op onderste knop in het midden, hij zegt: document laden en vliegt dan weer terug naar beginsituatie "na aan het lezen", maar kiest een volgend boek. M.a.w. hij laadt het te lezen boek niet. Bovendien draait de documentlader heel 'nerveus' rond. Ik begin het onderhand een beetje zat te raken.
   groetjes 'grage lezeres' Geantwoord op 18-7-2016 om 13:45

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Als je de ereader aanzet opent het als het goed is d pagina nu aan het lezen .
   Je kunt dan verder gaan met het boek dat je aan het lezen was.
   Wil je een ander boek lezen dan ga je met de onderste knop naar beneden naar recent toegevoegd en hier kies je het boek dat je wilt gaan lezen.
   Je hoeft niet naar bibliotheek te gaan maar als je dat wel doet dan krijg je de titels van al de boeken die er op staan en ook hier kun je kiezen uit het boek dat je wil lezen. Kiezen doe je door de onderste knop naar beneden te drukken en dan bij het juiste boek de middelste in toedrukken. Geantwoord op 18-7-2016 om 14:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info