• Er zijn films/programma's die ik opneem om ze later op een dvd-schijfje te branden. Na heel veel slechte dvd schijfjes heb ik bij Dixons de dvd-R schijfjes van Nashua (4,7 gB, 16x) gevonden. Van deze 100 schijfjes mislukte er geen 1! Wonderbaarlijk. Omdat deze firma ze nu niet meer per 100, maar per max. 3 verkoopt ben ik gaan zoeken naar andere leverancier. Alles dat ik vond was 25 stuks dvd-R Nashua (4,7 GB, 16x) bij JPC shop. Toen ze afgeleverd waren ben ik ze ook gaan uitproberen. Maar de 1e en 2e mislukten direct. Ik zit nu met 23 dvd's die wellicht ook niet goed gaan. Ik mag ze niet terugsturen, omdat ik de zending open gemaakt heb. Ook heb ik andere dvd schijfjes van het merk Verbatim geprobeerd, met hetzelfde slechte resultaat.
  Wie heeft hier ervaring mee? Ligt het nu aan de schijfjes of aan de recorder? In het laatste geval zal ik hem weg moeten brengen.

  m.vr.gr.
  Ingrid Heuts
  ninja5@upcmail.nl

  Gesteld op 26-6-2013 om 12:47 in forum Pioneer DVR-555H-S Misbruik melden
  • Ik gebruik Verbatim - schijfjes, type + heb ik sechte ervaringen mee maar type - gaat bij mij uitstekend.

   Bij deze recorder kan je sowieso beter geen + schijfjes nemen. Geantwoord op 20-10-2013 om 22:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info