• Twee maanden geleden stopte mijn Pinnacle Studio 11 Ultimate onder Windows 8.1 er ineens mee. Deïnstalleren gaat moeizaam (met aanvullende software, restmappen verwijderen e.d.) en bij opnieuw installeren weet de computer de Activation Key nog, dus niet alles is weg. Bij opnieuw installeren bij schijf 1 slaat de computer uit bij "Samenstellen Database", start wel opnieuw op, komt met het Registratieformulier, maar heeft geen snelkoppeling op Bureaublad geplaatst en bij opstarten vanuit "Programma's" slaat de computer bij 17 % uit en start weer op. Is Studio 11 bij Upgrade Windows 8.1 niet meer compatibel. Wat kan ik nog doen, behalve upgraden naar nieuwere versie (22 ?).

  Gesteld op 7-1-2019 om 22:57 in forum Pinnacle Studio 11 Misbruik melden
  • Hallo,
   Om te beginnen pinnacle 11( ook plus en ultimate) werken ook onder win 8.1 en win 10..
   Het de-installeren uitvoeren via het gratis prog. CCleaner Free (via de site Piriform)
   Na het de-installeren via CCleaner de achtergelaten "rommel" eveneens verwijderen m.b.v. CCleaner.
   PC opnieuw opstarten en Pinnacle installeren.

   Sterkte
   Koop
   Geantwoord op 7-1-2019 om 23:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat probeer ik ook, maar het programma staat er - na het "uitslaan van de computer" zó onvolledig op, dat de-installeren, zowel vanuit Configuratiescherm, als CCleaner, als Your Uninstaller PRO - niet mogelijk is; de programma's "zien" Studio 11 eenvoudigweg niet! Het programma lijkt dus totaal verminkt. Alleen door alle desbetreffend mappen te verwijderen en dan het register (diep) te optimaliseren krijg ik het programma (niet helemaal volledig) weg. Het opnieuw installeren lukt alleen met dit programma niet en ik lees op internet ook heel veel verhalen over Studio 11 onder Windows 8.1. Geantwoord op 7-1-2019 om 23:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo,
   Ik heb het prgramma zelf staan (2x) op win 7 en win 10 (stond op win 8.1)
   Kan dus verder niet helpen sorry
   Koop Geantwoord op 8-1-2019 om 09:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info