• TV aangekocht op 15 mei 2018. Na 2 weken is het moederbord al vervangen.
    Tv schakelt zichzelf continue tijdens de nacht in en staat uren te spelen; Wanneer je aan het kijken bent, begint hij dan restbeelden te verwijderen en zet hij zich in standby. Dit is zo sedert vrijdagavond. Pas morgen kan ik mijn verkoper bereiken dus reeds 4 dagen geen tv. Vrees dat het terug een nieuw moederbord zal worden en dit voor een tv van die prijsklasse. Echt erg.

    Gesteld op 6-12-2021 om 13:56 in forum Philips 55POS9002 Misbruik melden
    • Ik heb de tv iets langer dan 2,5 jaar het beeld is ingebrand en als je met Philips contact opneemt kan er niks geregeld worden
      Oja we komen u tegemoet voor 600 zetten we er een nieuw scherm op
      Voor mij nooooooit geen Philips meer Geantwoord op 6-12-2021 om 14:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • bij mij ook ingebrande logo's
      tv staat al 2 maanden bij de winkel kan niet meer gerepareerd worden geen onderdelen meer
      gekocht okt. 2017 Geantwoord op 6-12-2021 om 17:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb geen technische oplossing voor u maar ook ik had problemen met deze TV en die konden niet verholpen worden (zeiden ze) en boden me aan voor 600 euro nieuwe TV te leveren. Ik heb dit niet geaccepteerd maar beroep gedaan op mijn wettelijk recht op garantie. Op de site van de AFM wordt vermeld wat dit inhoudt. Geantwoord op 29-12-2021 om 10:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info