• Philips 65OLED804/12 tv elke avond vraagt tv om OK voor een update en dat gaat 10 minuten duren in standby. Waarom is dat en het is erg vervelend

    Gesteld op 24-9-2020 om 22:31 in forum Philips 55OLED803 Misbruik melden
    • wij hebben hetzelfde probleem, wat is dat ????
      inderdaad iedere avond gebeurt het, heel vervelend
      onze Philips 55OLED805 hebben wij sinds 15-11-2020
      heeft iemand hier al antwoord op gekregen? Geantwoord op 28-12-2020 om 14:03

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • ik ben erachter waar dit voor is ...... ter bescherming van het OLED beeldscherm moet de tv even 10 minuten uit als je 2,5 uur naar hetzelfde net hebt gekeken. je kan deze onderbreking voorkomen door even naar een ander net te zappen als je de melding ziet en dan weer terug te zappen of gewoon voordat je 2,5 uur naar hetzelfde net kijkt even tussendoor zappen, dan gaan die 2,5 uur weer opnieuw in. eureka !!!!! Geantwoord op 5-1-2021 om 15:12

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • sinds een week ook zelfde probleem, steeds om half 10 s,avonds. ligt niet aan updates. heel irritant, ga straks winkel maar even bellen Geantwoord op 26-1-2021 om 08:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info