• Beste lezers

  Pas een brom uitlaat origineel op snor speedfight 3 2 takt

  Mvg

  Gesteld op 26-1-2019 om 11:54 in forum Peugeot Speedfight 3 Misbruik melden
  • Uit eigen ervaring weet ik dat het past maar dat je de afstelling moet veranderen als goed is, 25 cc uitvoering werkt anders dan 45 km uitvoering, zou kunnen dat je sproeier, rolletjes enzo moet aanpassen Geantwoord op 26-1-2019 om 12:00

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Geen probleem, ik weet ook dat je cilinder begrensd is als je snor hebt, kijk naar een uitlaat met 25 km uitvoering dan weet je zeker dat die past, ik had ik een yasuni gekocht en hij moest opnieuw gelast worden omdat niet helmaal paste Geantwoord op 26-1-2019 om 12:13

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info