• Ik heb een peugeot speedfight 3. als ik hem probeer te starten krijg ik de foutmelding: Sof 2.0 d20 const 2000. wat betekend dit en wat kan ik er mee? nieuwe accu geplaatst en nog steed de zelfde code.

  alvast bedankt!

  Gr Bert

  Gesteld op 10-2-2019 om 18:17 in forum Peugeot Speedfight 3 Misbruik melden
  • Zou even op google zoeken want heb die van mij ook zo geregeld, er staat ergens een handleiding met al die fout meldingen en codes Geantwoord op 10-2-2019 om 18:20

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • ALs het niet opgelost is met nieuwe accu kijk bij de accu naar de zekeringhouder!!ik heb dat ook pas gehad.een van de contacten van de zekeringhouder zat niet lekker en dan wordt je accu niet geladen en krijgd je die melding.als je de kickstarter gebruikt kan je gewoon starten en zal het display normaal reageren.zet je de motor uit en contact aan krijgd je weer soft blabla. Geantwoord op 21-4-2019 om 09:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Is idd bovenstaand probleem.zelf heb ik voor nood de zekering gesoldeerd.accu werd niet meer geladen en ook zelfde melding in display speedfight 3 Geantwoord op 31-10-2019 om 15:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info