• Mijn accu van de auto was leeg en inmiddels weer opgeladen naar nu koppelt mijn iPhone 5 niet meer met parrot, terwijl hij het wel altijd gedaan heeft. Ik heb alle telefoons gewist die erin stonden ook op mijn iPhone maar lukt niet meer. Iemand tips?

  Gesteld op 16-2-2018 om 15:48 in forum Parrot Bluetooth Misbruik melden
  • Om welk type Parrot gaat het?
   Welke software-versie staat er op de Parrot?
   Probeer anders eens je iPhone eens opnieuw op te starten door de aan/uit-knop en ronde knop tegelijk ingedrukt te houden totdat je het Apple logo weer ziet (je verliest géén gegevens).

   Gr. Jan Geantwoord op 13-3-2018 om 16:55

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Kijk eens op de andere pagina van dit forum:
   Klik op deze LINK
   Daar staat bovenin de pagina een link met de naam "Aanvulling / aanpassing". Dat is een handleiding om de software opnieuw op je Parrot te installeren. Waarschijnlijk gaat het daarna weer werken.

   Gr. Jan Geantwoord op 5-4-2018 om 07:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info