Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/2
Pagina verder
ParrotUpdate.txt
Update instructie:
Allereerst heb je natuurlijk een laptop nodig, die beschikt over een bluetooth
(ingebouwd of via een dongle).
Met de volgende link kun je het programma op je laptop downloaden
http://www.parrot.com/download/Parrot_Software_update_Tool.zip
Dit is een ingepakt bestand, dus je moet hem nog even uitpakken. Als je deze in een
directory hebt uitgepakt, kun je het programma installeren door te dubbelklikken op
"Setup.exe"
Het programma is nu geïnstalleerd op je laptop. Je kunt het programma starten door
via de Startknop van Windows de "Parrot Software Update Tool" te kiezen.
Kies in het eerste scherm voor "Volgende".
In het volgende scherm kies je bovenste optie de afbeelding met de carkits.
Vervolgens kies je in de lijst dat je een "CK-3100 LCD" wilt updaten en kies voor
'Volgende'.
In het volgende scherm klik je op de knop "Download latest version" en kies dan OK
om te bevestigen dat je (nog) een internetverbinding hebt.
Kies dan onder de tekst "Choose language" voor de taal die je wilt installeren.
Als je de gewenste taal gekozen hebt, klik je op "Download now".
Na het downloaden van de 'taal' krijg je een scherm met de mededeling "Software
downloaded succesfully"; klik op OK Klik nu op Volgende; je komt dan in het scherm
"Choose an update method".
Dubbelklik hier op "Bluetooth connection".
Loop nu met de laptop naar de auto en zet het contact aan, zodat de Parrot aan gaat.
LET OP:
zorg ervoor dat je telefoon geen verbinding krijgt met de Parrot, dus zet de
bluetooth op je telefoon tijdelijk UIT !!
Kies op de Parrot voor "Instellingen" -> "Geavanc. instellingen" -> "Parrot update"
-> "Actief"
Als je dat gedaan hebt, klik je op de laptop op "Search devices".
Je laptop zou dan de Parrot moeten vinden en deze in het venster plaatsen. Soms moet
je nog een keer op "Search devices" klikken om echt de tekst "CK-3100" te laten
verschijnen.
Als de CK-3100 in beeld staan, dubbelklik je daarop. Vlak daarna zou je een pop-up
moeten krijgen,
om de koppeling tussen de laptop en de Parrot te maken. Voer dan de koppelingscode '
1234 ' in.
Daarna begint de update. Deze doorloopt 5 stappen waarbij de laatste is dat de
nieuwe software in de Parrot 'gezet' wordt.
Zorg er goed voor dat je nu NIET het contact uit zet of dat de laptop uit of in
stand-bye komt, anders kan de update mislukken (Mocht dat onverhoopt wel gebeuren,
dan kan een update alleen nog uitgevoerd worden, middels een update-kabel).
Nadat de update is uitgevoerd, zal de computer die aangeven met een tekst (zo uit
mijn hoofd) als "Update succesfull".
Schrik nu niet dat je Parrot uit gaat; deze valt uit, start opnieuw en komt weer op
met het papegaaitje.
Als je nu bij Instellingen -> Inlichtingen kijkt, zou deze "5.00" moeten aangeven en
kan je eigen telefoon koppelen.
=================================
Mocht het via de bovenstaande handleiding niet lukken, dat zit er mogelijk een
zogeheten Toshiba bluetooth stack op je laptop.
In dat geval moet de update anders uitgevoerd worden en wel via deze link:
Page 1
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • Beste,
    Ik wil mijn iPhone 11 koppelen, maar geen enkele mogelijkheid lukt. Hij vindt de telefoon wel, maar koppelen lukt niet.
    Kan ik een evt update via Apple installeren ? Gesteld op 19-5-2020 om 07:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen - inlichtingen)?
      Heeft een andere telefoon wel goed kunnen werken op deze Parrot?

      Nee, je kunt de eventuele update niet via Apple installeren. Het update-programma kan alleen op Windows geïnstalleerd worden.

      Gr. Jan Geantwoord op 19-5-2020 om 08:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo, ik wil mijn gsm M503 (Testaankoop)koppelen, maar dit lukt niet . Ik heb zowel 0000 en 1234 geprobeerd. Hij vindt de parrot wel, maar het koppelen lukt niet.
    Groeten, Patrick Gesteld op 17-5-2020 om 14:02

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen -> inlichtingen)?
      Welke optie heb je gekozen op de Parrot, voordat je probeert te koppelen (instellingen -> geavanc. instellingen -> koppelen met telefoon -> ....)?
      Meestal werkt de optie 'Normal pairing' wel, maar je kunt ook één van de andere opties proberen.
      Beschikt deze telefoon wel over het juiste bluetooth-protocol om te kunnen samenwerken met een carkit?

      Gr. Jan Geantwoord op 18-5-2020 om 08:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Versie 5.00 c Display versie 1.1 Ik heb alle mogelijkheden al geprobeerd. Hij vindt de parrot wel als apparaat om mee te verbinden, alleen het koppelen zelf lukt niet. In de wagen werkt hij probleemloos (originele kit van Volvo)
      Groeten, PatrickGeantwoord op 18-5-2020 om 20:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dan vermoed ik dat het toestel niet geschikt is om met een carkit verbonden te worden.
      Je zou eens na moeten vragen bij de leverancier of de specs bekijken of je telefoon de volgende bluetooth-protocollen ondersteund: GAP, A2DP en HFP.

      Gr. JanGeantwoord op 19-5-2020 om 08:54

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Hoi, de pincode voor het koppelen van mijn telefoon heb ik niet. 1234 of 0000 werkt niet. Kunt u mij helpen.. Gesteld op 16-5-2020 om 18:45

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als je probeert te koppelen met een CK-3100 dan is de pincode altijd 1234 en zou je elk geschikte telefoon moeten kunnen koppelen.

      Groeten,
      Jan Geantwoord op 18-5-2020 om 08:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem geheugen vol. Hoe moet ik updaren?
    Groeten Piet Gesteld op 7-5-2020 om 17:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Piet,

      Updaten kan je doen middels de stap-voor-stap handleiding die bovenaan dit forum te vinden is onder het kopje 'Aanvulling / aanpassing'. De benodigde bestanden die je voor de CK3100 nog extra nodig hebt, kan ik je mailen. Stuur mij (jan@vriendnijland.nl) dan even een e-mail.

      Gr. Jan Geantwoord op 8-5-2020 om 08:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hallo,

    ik zou graag een update willen hebben voor koppeling iPhone 11 met parrot ck 3100.
    avdstad@casema.nl

    bij voorbaat dank
    Aad van der Stad Gesteld op 4-5-2020 om 15:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Aad,

      Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd met daarin een link naar de update-software en als bijlage meegeleverd de bestanden die je tijdens het gebruik van de update-software nodig hebt om je CK3100 te updaten.

      Gr. Jan Geantwoord op 6-5-2020 om 08:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik wil mijn iphone 11 koppelen aan de ck3100, kunt u mij het update bestand mailen?

    Kan de update via bluetooth worden uitgevoerd?

    Mijn mail: fred.huge AT gmail.com
    Ps. AT vervangen door @ :-)

    Met vriendelijke groet,
    Fred

    Gesteld op 2-5-2020 om 15:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Fred,

      De update kan via bluetooth worden uitgevoerd met behulp van een Windows-laptop. De update-software is namelijk alleen te installeren op Windows.
      Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd met daarin een link naar de update-software en als bijlage meegeleverd de bestanden die je tijdens het gebruik van de update-software nodig hebt om je CK3100 te updaten.

      Gr. Jan Geantwoord op 6-5-2020 om 08:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo, ik heb een andere telefoon, maar ik krijg de melding geheugen vol. Er zijn geen andere telefoons verbonden. Zou u mij ook een update voor de software kunnen sturen?
    Alvast hartelijk dank!
    Jan Pronk
    j.pronk1@hotmail.nl Gesteld op 1-5-2020 om 19:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Jan,

      Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd met daarin een link naar de update-software en als bijlage meegeleverd de bestanden die je tijdens het gebruik van de update-software nodig hebt om je CK3100 te updaten.

      Gr. Jan Geantwoord op 6-5-2020 om 08:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zowel bij inkomende gesprekken als bij uitgaande gesprekken kan ik de contacten goed verstaan maar de contacten kunnen mij niet verstaan, hoe kan dit? Gesteld op 24-4-2020 om 20:08

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (Instellingen -> inlichtingen)?
      Heeft het wel goed gewerkt? En ook met deze gekoppelde telefoon?
      Om welk merk en type telefoon gaat het?
      Heb je het ook getest met een andere telefoon?

      Gr. Jan Geantwoord op 28-4-2020 om 08:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn Parrot lcd-scherm mist het "groene" knopje. Daarom denk ik erover dit scherm te vervangen door een nieuwe. Ik heb geen ervaring met Parrot en daarom de vraag is het een kwestie van scherm vervangen en alles werkt gewoon zoals voorheen of komt er nog meer bij kijken? Gesteld op 23-4-2020 om 10:22

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als je bij een CK-3100 alleen het scherm vervangt, dan werkt daarna alles weer zoals normaal.
      Je hoeft geen verdere aanpassingen te doen.

      Gr. Jan Geantwoord op 23-4-2020 om 14:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoe koppel ik een iphone 7 aan een parrot. De parrot zegt iedere keer dat de koppeling is mislukt. Gesteld op 19-4-2020 om 10:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hoeveel toestel-koppelingen zijn er nu bekend op de Parrot? Als dat er 5 zijn, dan is het maximum bereikt en zal je eerst 1 of alle koppelingen moeten verwijderen, voordat je je nieuwe telefoon kunt koppelen.

      Gr. Jan Geantwoord op 20-4-2020 om 09:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je kiest eerst op de Parrot wel voor Instellingen -> Geavanc. instellingen -> Koppelen met telefoon -> Normal pairing?
      Dan via bluetooth op je telefoon zoeken naar "Parrot CK3100" en koppelen met de koppelingscode ' 1234 '.

      Wat gaat er bij jou mis?
      Tot hoever kom je of welke (fout-) melding krijg je op de Parrot of je telefoon?

      Gr. JanGeantwoord op 20-4-2020 om 11:20

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Ik krijg het antwoord: "koppelen mislukt". Zowel op de parrot als op de telefoon. Ik kom niet zo ver dat ik de code in moet geven. Wel heb ik 1 keer de naam van de telefoon in de display van de parrot zien staan.....Geantwoord op 20-4-2020 om 14:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen -> inlichtingen)?
      Is het toestel eerder aangesloten geweest op deze Parrot?

      Gr. JanGeantwoord op 20-4-2020 om 17:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Jan. Het toestel is niet eerder gekoppeld geweest met dit apparaat. Het betreft versie 5.00 C, display 1.1, geheugen 1034 kb. Vr.gr. JaapGeantwoord op 21-4-2020 om 15:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Jan, het is bijzonder maar zojuist is het gelukt. Ik had niets anders gedaan maar nu ineens is het klaar. Bedankt voor de support!Geantwoord op 21-4-2020 om 15:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Graag zou ik mijn parrot 3100 willen updaten kan ik deze bestanden krijgen ?

    BVD

    jfthieme@gmail.com Gesteld op 17-4-2020 om 14:31

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Goedemiddag, ik heb een nieuwe telefoon en de parrots in de shovel als de tractor onthouden de koppeling niet. We krijgen de melding geheugen vol, terwijl alle oude telefoons ontkoppeld zijn. Hoe lossen we dit op? Gesteld op 13-4-2020 om 17:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dit kan alleen opgelost worden door de software er opnieuw op te installeren. Dit kan meestal gedaan worden middels een Windows laptop met bluetooth en de Parrot Software Update Tool.
      Daarmee kun je de Parrot Software er opnieuw op installeren, zodat deze weer helemaal 'schoon' is en weer gebruikt kan worden.
      De stap-voor-stap handleiding hiervoor vind je bovenaan dit forum onder het kopje 'Aanvulling / aanpassing'.

      Gr. Jan Geantwoord op 14-4-2020 om 10:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Graag zou ik ook een update ontvangen voor de parrot om de I phone 10 weer te koppelen.
    Hoe krijg je die update op de parrot?
    vriendelijke groet.
    Ellen
    Elvermunt@gmail.com Gesteld op 9-4-2020 om 22:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Ellen,

      De update-bestand kan je middels de Parrot Software Update Tool en een Windows laptop met bluetooth op je Parrot installeren. Een handleiding voor de update vind je bovenaan dit forum onder het kopje 'Aanvulling / aanpassing'.
      Je hebt inmiddels van mij een email ontvangen met wat uitleg, de link naar de update Tool en de bestanden die je nodig hebt voor de CK3100 als bijlage.

      Gr. Jan Geantwoord op 10-4-2020 om 08:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heeft iemand ervaring met I phone 10 en het parrotsystem ck 3100?
    Hoe kan ik nw software downloden voor I phone 10? Gesteld op 9-4-2020 om 22:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb zelf géén ervaring met een iPhone 10 en de Parrot CK3100.

      De update-bestanden kan je middels de Parrot Software Update Tool en een Windows laptop met bluetooth op je Parrot installeren. Een handleiding voor de update vind je bovenaan dit forum onder het kopje 'Aanvulling / aanpassing'.
      Er is geen aparte software voor de iPhone 10. De laatst beschikbare software-versie voor de CK3100 is versie 5.00_C.

      Gr. Jan Geantwoord op 10-4-2020 om 08:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Is er toevallig iemand die een oplossing weet voor het probleem met de iphone 11 en de parrot ck3100 Gesteld op 3-4-2020 om 08:45

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Heb je gelezen dat een iPhone 11 en een Parrot CK3100 problemen geeft of heb je daar zelf ervaring mee?
      Welke software-versie staat er op je Parrot?

      Gr. Jan Geantwoord op 3-4-2020 om 14:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Graag zou ik ook een update ontvangen voor de parrot om de I phone 11 weer te koppelen.
    Hoe krijg je die update op de parrot?
    vriendelijke groet
    richellebers@gmail.com Gesteld op 1-4-2020 om 10:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Richelle,

      Ik wil je de update wel opsturen en de instructie hoe dat te doen, maar je hebt er helaas niet veel. Een iPhone 11 gaat helaas niet werken met de Parrot. Hier heb ik al velen over gehoord. O.a. ook de Parrot CK-3200LS kan niet samenwerken met de iPhone 11.
      Dus als je alsnog de software en instructie wilt ontvangen, laat het maar even weten.

      Gr. Jan Geantwoord op 1-4-2020 om 15:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het is me uiteindelijk wel gelukt om de Parrot te pairen met de I phone 11.
      Inmiddels had ik de software gedownload en met de laptop PC (apple niet..) bleek dat de software up to date was. Toen maar alle telefoons die eerder gepaired waren er uit gegooid en zie daar - hij doet het!
      Dank voor de moeite!
      Geantwoord op 1-4-2020 om 20:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Mooi dat het gelukt is. Ik had uit eerdere berichten vernomen dat de koppeling met een iPhone 11 veel problemen gaf, maar jij bewijst het tegendeel.
      Zou je willen laten weten of in de komende tijd nog steeds goed blijft werken?
      Dat zouden de lezers van dit forum erg op prijs stellen.

      Gr. JanGeantwoord op 2-4-2020 om 08:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo ik wil me parrot update opdat ik niet mijn nieuwe mobiel kan aanmelden .
    Weet iemand hoe ik aan de nieuwe software komt ?


    BVD Gerard Gesteld op 26-3-2020 om 13:20

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo ik wil me parrot update opdat ik niet mijn nieuwe mobiel kan aanmelden .
    Weet iemand hoe ik aan de nieuwe software komt ?

    Vliet66@gmail.com
    BVD Gerard Gesteld op 26-3-2020 om 13:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Gerard,

      Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd met daarin een link naar de update-software en als bijlage meegeleverd de bestanden die je tijdens het gebruik van de update-software nodig hebt om je CK3100 te updaten.

      Gr. Jan Geantwoord op 27-3-2020 om 08:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb een nieuwe telefoon en krijg hem niet meer geconnect met de partout. M'n oude telefoon was het een fluitje van een cent
    Moet ik de parrot re-setten? Gesteld op 25-3-2020 om 12:20

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Resetten zal waarschijnlijk niet nodig zijn.

      Hoeveel toestel-koppelingen zijn er nu bekend op de Parrot? Als dat er 5 zijn, dan is het maximum bereikt en zal je eerst 1 of alle koppelingen moeten verwijderen, voordat je je nieuwe telefoon kunt koppelen.

      Gr. Jan Geantwoord op 25-3-2020 om 13:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Is de vraag over 'meer volume' dezelfde persoon als de eerste vragensteller?

      Heeft het wel goed gewerkt met het volume?
      Om welk merk en type telefoon gaat het?

      Gr. JanGeantwoord op 25-3-2020 om 15:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik kan niet meer telefoneren vanaf mijn Parrottoestel.
    Als ik wil telefoneren komt er een eerste lange beltoon en daarna korte piepjes en dan niets meer.
    Laten opbellen en opnemen lukt nog wel...
    Wat zou het probleem kunnen zijn? Gesteld op 23-3-2020 om 10:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen -> Inlichtingen)?
      Om welk merk en type telefoon gaat het?
      Heeft het altijd goed gewerkt met deze telefoon?

      Gr. Jan Geantwoord op 23-3-2020 om 13:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hallo, welke verloopstekkers ben ik nodig om mijn parrot in te bouwen in mijn nissan pixo van 2011 Gesteld op 21-3-2020 om 10:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hoe kan ik de telefoon lijst van mijn telefoon naar de parrot CK3100 sturen? Gesteld op 18-3-2020 om 15:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als je je telefoon koppelt met de Parrot, wordt tijdens de koppeling gevraagd of je de Parrot toegang wil geven tot je contactenlijst. Als je daar JA op antwoord, worden de contacten die in je telefoon zitten naar de Parrot gesynchroniseerd.
      Dat synchroniseren zal de eerste keer langer duren dan de daarop volgende keren. De eerste keer synchroniseren alle contacten naar de Parrot; de volgende keren worden alleen de wijzigingen gesynchroniseerd.

      Waar je wel voor moet zorgen is, dat de contacten in je telefoon staan. Contacten die op je SIM-kaart staan, kunnen niet met de Parrot gesynchroniseerd worden. Geantwoord op 19-3-2020 om 08:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo Jan,
    Mijn Samsung kan de Parrot niet vinden bij Bleutooth. Daardoor kan ik niet koppelen. Hoe kan ik dat oplossen?
    Groetjes Monique Gesteld op 14-3-2020 om 14:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Monique,

      'Ziet' een andere telefoon de Parrot wel? Of misschien een laptop met bluetooth even laten zoeken naar de Parrot en kijken of de Parrot überhaupt in de lijst voorkomt?
      Een oplossing zou kunnen zijn de software opnieuw installeren, maar dan moet een laptop de Parrot wel kunnen vinden om via Bluetooth verbinding te maken.

      Gr. Jan Geantwoord op 16-3-2020 om 12:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De Parrot herkent mijn telefoon niet. Helaas heb ik geen laptop om te testen of opnieuw te installeren. Is er misschien nog een andere mogelijkheid, bijvoorbeeld via een app?Geantwoord op 18-3-2020 om 09:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Helaas is er GEEN app om de software op de Parrot opnieuw te installeren. Dat kan alleen met een Windows laptop met bluetooth.

      Gr. JanGeantwoord op 19-3-2020 om 08:22

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Ook ik zou graag een software update voor de parrot CK3100 willen ontvangen. Graag naar rjrozenbeek@hotmail.com. Alvast hartelijk dank voor de moeite. Groet, Robert Jan Gesteld op 12-3-2020 om 15:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • hallo Jan,
      Ook ik zou graag een software update voor de parrot CK3100 willen ontvangen. Graag naar henkgoren@hotmail.com. Alvast hartelijk dank voor de moeite. Groet, Henk
      Geantwoord op 24-3-2020 om 15:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo,

    Is er een update voor de CK3100 om met iPhone 11 te communiceren?

    Groeten Lucien Gesteld op 8-3-2020 om 16:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Nee, en die zal er waarschijnlijk ook niet meer komen.
      De focus van Parrot ligt niet meer op de carkits, maar meer op muziek en drones.

      Gr. Jan Geantwoord op 9-3-2020 om 11:37

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Kan iemand mij een tip geven om meer volume te krijgen, als ik gebeld wordt is het bijna niet te verstaan, zo’n dof geluidGeantwoord op 9-3-2020 om 13:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Via het instellingen-menu zou je het volume van microfoon en boxen harder moeten kunnen zetten.
      En als het goed is ook tijdens een telefoongesprek, door te draaien aan de ronde knop van de CK3100.

      Gr. JanGeantwoord op 10-3-2020 om 13:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Het lukt me niet de bestanden bij Parrot te downloaden .....is het anderen wel gelukt? Gesteld op 27-2-2020 om 14:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Nee, anderen lukt het OOK NIET om de update-bestanden te downloaden via de Parrot Software Update Tool. Dit komt omdat Parrot deze niet meer beschikbaar stelt.
      Als je ze voor de CK3100 wil ontvangen, mail mij (jan@vriendnijland.nl) dan even.

      Gr. Jan Geantwoord op 28-2-2020 om 09:27

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • beste Jan,
    Zou je mij de bestanden ook willen mailen . Ik krijg dezelfde melding "No Binary file available from the Parrot Internet site for the moment, please try again later". J mag me mailen op b.leeuwerink@het-erasmus.nl

    groeten Bart Gesteld op 20-2-2020 om 18:43

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hoe krijg ik het volume hoger, is bijna niet te verstaan Gesteld op 9-2-2020 om 18:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Volgens mij kan dat op 2 manieren: via het menu "Instellingen - Volume - Telefoon" of door tijdens het bellen te draaien aan de ronde knop (rechtsom) om het volume omhoog te zetten.
      Bij diverse typen telefoons kan het door het volume op de telefoon te verhogen (met de volumeknoppen aan de zijkant van de telefoon).

      Gr. Jan Geantwoord op 10-2-2020 om 09:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen - inlichtingen)?
      Heeft het wel goed gewerkt?
      Zou je het ook kunnen testen met een andere smartphone?

      Gr. JanGeantwoord op 10-2-2020 om 13:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen - inlichtingen)?
      Heeft het wel goed gewerkt met jouw smartphone?

      Gr. JanGeantwoord op 11-2-2020 om 09:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo Jan,

    Ik krijg ook "No Binary file available from the Parrot Internet site for the moment, please try again later". dit ook al diversen malen geprobeerd. zou je mij ook het update-bestand willen mailen naar lenvandenheuvel@gmail.com alvast bedankt.
    Gesteld op 4-2-2020 om 15:17

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Len,

      Ik heb de binary files die je nodig hebt tijdens het gebruik van de Parrot Software Update Tool zojuist naar je verstuurd.

      Gr. Jan Geantwoord op 4-2-2020 om 16:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

    • Hallo Jan of Len,
      Ik krijg ook "No Binary file available from the Parrot Internet site for the moment, please try again later". zou je mij het bestand kunnen mailen? Rianneschiks@hotmail.nlGeantwoord op 7-2-2020 om 17:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Sinds kort doet mijn stemopdracht niet meer, gewoon bellen en ontvangen werkt wel. Zodra ik de stemopdracht vraag geen reactie en valt terug naar begin. Het gaat om parrot 3100 met iphone Gesteld op 30-1-2020 om 17:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen - inlichtingen)?
      Is de software op je iPhone geüpdate? Om welk type iPhone gaat het?
      Hoe staat de 'Vocale instr. -> Selectie spraakherken.' ingesteld? Op 'Hands Free Kit' of 'Telefoon'?
      Probeer anders eens de andere instelling.

      Gr. Jan Geantwoord op 31-1-2020 om 09:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb nw auto gekocht en daarin zit de parrot ck3100. Maar staat elke dat het telboek vol is en elke keer als ik instap moet ik me opn aanmelden met de code maar zou heel graag willen dat dat automatisch gaat als ik de auto start dat die gelijk gekoppels is met mijn tel. Kan iemand me helpen? Ben al jaar bezig ....alvast bedankt! Gr Anouk Gesteld op 29-1-2020 om 15:17

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Anouk,

      Je moet eerste alle nu aanwezige koppelingen verwijderen. Die toestellen zou je moeten kunnen verwijderen via "Instellingen -> Aangesl. Toestellen -> <kies een toestel> -> Wissen -> <bevestigen met groene telefoontoets>.
      Er kunnen maximaal 5 toestellen gekoppeld worden. Dat is het maximum. Dus een 6de toestel kan niet gekoppeld worden; dan moet je er eerste 1 of allemaal verwijderen, zoals hierboven.

      Gr. Jan Geantwoord op 30-1-2020 om 11:04

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Hoe koppel ik mijn Huawei smartphone aan Parrot? Parrot vindt het telenet netwerk niet dat ik gebruik. Het staat wel op mijn smartphone. Gesteld op 24-1-2020 om 11:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen -> inlichtingen)?
      Had je er wel een toestel aan gekoppeld of is dit de eerste keer dat je een koppeling probeert te maken?

      Zet eerst je Parrot in koppelmodus via "Instellingen -> Geavanc. instellingen -> Koppelen met telefoon -> Normal pairing".
      Zoek dan met je smartphone naar de 'Parrot CK3100'. Als de smartphone die gevonden heeft, klik erop en koppel met de voor dit type standaard koppelingscode ' 1234 '.

      Gr. Jan Geantwoord op 27-1-2020 om 10:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo heb een nieuwe gsm Samsung A50 maar kan geen contact maken met mijn Parrot CK3100 ? Mijn email is nico300655@ziggo.nl Gesteld op 22-1-2020 om 14:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hoeveel koppelingen zijn er nu bekend op de Parrot? Als dat er 5 zijn, dan is het maximum bereikt en zal je eerst 1 of alle koppelingen moeten verwijderen, voordat je je Samsung A50 kunt koppelen.

      Gr. Jan Geantwoord op 22-1-2020 om 15:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb een nieuwe telefoon en kan geen contact maken met mijn parrot CK3100 ? Gesteld op 22-1-2020 om 14:33

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn Parrot geeft aan dat zijn geheugen vol is, daarbij kan ik mijn iPhone XR wel connecten maar doet hij dat niet automatisch als je de volgende keer weer in de auto stapt. Ik wil hierom de carkit resetten, maar begrijp dat je daar voor de software update nodig hebt. Zou ik die ook toe gemaild kunnen krijgen? Alvast heel hartelijk dank! hartenvonk@outlook.com Gesteld op 19-1-2020 om 19:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Goedendag, nw auto gekocht waarin de parrot ck3100 in zit maar elke keer als ik in stap moet ik opn verbinden met de code. Hoe kan ik het zo krijgen dat dat automatisch gaat als ik instap? Tevens is telboek vol enz dus kan ik de carkit resetten? Al van alles gelezen en geprobeerd dus als iemamd me kan helpen heel graag! Mijn email is Anoukroeffel@hotmail.com. bedankt alvast gr anoukGeantwoord op 28-1-2020 om 11:38

      Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
    • Hallo Jan, Bedankt voor uw mail. Daar had ik al naar gekeken inderdaad en er zijn geen anderen toestellen gekoppeld. Zelfs als ik gekoppeld ben via Bluetooth zegt hij geen koppelingen aanwezig maar zie wel mijn tel wel in het parrot schermpje staan. Snap er niets van. Had al al geprobeerd hem te resetten met die knoppen tegelijk maar krijg dan alleen allemaal piepjes te horen maar verder gebeurt er niets helaas..... vindt het ontzettend handig dit ding en was blij dat die in de auto zat dus zou hem heel graag goed willen gebruiken. Dus als u nog meer tips heeft heel graag... gr AnoukGeantwoord op 30-1-2020 om 11:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Anouk,

      Resetten met de knopjes werkt niet op dit type Parrot. Dat werkt alleen op Parrots zonder display.
      Deze kan je alleen resetten door de software er opnieuw op te installeren middels een Windows laptop met bluetooth en de Parrot Software Update Tool. Daarmee kan je de software opnieuw op de CK3100 installeren.

      Gr. JanGeantwoord op 30-1-2020 om 13:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb een nieuwe telefoon
    Heb de votige telefoon verwijderd
    Telefoon en partot maken verbinding en dat lukt precies
    Maar bij de volgende rit is hij alles vergeten
    Ik krijg ook geen melding " tot ziens " bij het verlaten

    Soms zie ik ook " geheugen is vol " even verschijnen

    Wie kan mij helpen ?
    Gesteld op 17-1-2020 om 19:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen -> Inlichtingen)?
      Doet de Parrot dat sinds kort of al langer? Heeft het wel goed gewerkt?

      Als de taalinstelling van 'Nederlands' niet bewaard blijft en de koppeling vergeet, ligt dan aan de 2 voedingskabels van de Parrot, die aan de blauwe hoofdunit zitten en ergens achter het dashboard of autoradio weggewerkt zijn. Dat zijn de rode- en oranje- draad, waarin in beide een zekeringhouder zit. Deze 2 zekeringhouders zal je moeten loshalen (bajonetsluiting) en kruislings weer met elkaar moeten verbinden. Op de rode voedingsdraad moet continue spanning staan; op de oranje moet een geschakelde spanning staan.

      Gr. Jan Geantwoord op 20-1-2020 om 09:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als mijn tel.gekoppeld is en ik daarna de auto verlaat is deparrot uit
    Als ik weer instap moet ik opnieuw koppelen
    Hij onthoudt het niet
    Hoe kan ik dit veranderen

    Gesteld op 13-1-2020 om 15:04

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hoeveel toestellen zijn er nu bekend op de Parrot? Als dat er 5 zijn, dan is het maximum bereikt en moet je eerst één of alle toestellen verwijderen, voordat je je eigen telefoon goed kan koppelen.
      En als je het contact uitzet, krijg je dan eerst wel "Tot ziens" in het display van je Parrot te zien, voordat deze uit gaat?

      Gr. Jan Geantwoord op 14-1-2020 om 09:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo, ik heb het volgende probleem met de CK3100. Sinds een relatief forse rem actie werkt de stemherkenning dmv het eenmalig indrukken van de groene knop niet meer.
    Weet iemand hier raad mee? Bij voorbaat hartelijk dank. Gesteld op 1-1-2020 om 22:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Mogelijk dat de groene telefoontoets ingedrukt blijft, waardoor de knop niet meer helemaal zo werkt als zou moeten?
      Misschien dat je de groene telefoontoets even (heel voorzichtig) op moet lichten?

      Gr. Jan Geantwoord op 6-1-2020 om 10:40

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Beste Jan, dank voor het antwoord. Dat is niet gelukt. Ik heb zojuist mijn telefoon “verwijderd “ en opnieuw gekoppeld, en dit blijkt te werken, de spraakherkenning werkt weer met Siri. . Overigens heb ik versie 4.18 en dat werkt. Is dat een reden voor een update of zo laten? Dank, Edwin. Geantwoord op 6-1-2020 om 12:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zolang het nu werkt, zou ik niet update naar de laatste software-versie.
      Volgens mij zit er ook geen verbetering van de spraakherkenning in de laatste releases.
      Mocht je Parrot echt niet meer (goed) werken, kun je altijd nog overwegen om de laatste versie (5.00_C) te installeren.

      Gr. JanGeantwoord op 6-1-2020 om 16:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ikheb nieuwe telefoon en ben tevens mijn inlog code / pincode kwijt voor de Parrot; hoe los ik dit op? Gesteld op 30-12-2019 om 13:58

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als je een nieuwe telefoon wil koppelen aan een Parrot CK-3100, dan is de pincode voor de koppeling altijd ' 1234 '.

      Gr. Jan Geantwoord op 30-12-2019 om 14:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo Jan,

    Ik krijg ook "No Binary file available from the Parrot Internet site for the moment, please try again later". dit ook al diversen malen geprobeerd. Jan zou je mij ook het update-bestand willen mailen naar observer162@gmail.com alvast bedankt.--

    Groetjes
    Frans Theunissen Gesteld op 28-12-2019 om 21:43

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Frans,

      Ik heb zojuist een mail verstuurd met daarbij de update-bestanden die je nodig hebt tijdens het updaten van je Parrot CK3100.

      Gr. Jan Geantwoord op 30-12-2019 om 10:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Beste Jan,

    hoe doe je een herinstallatie? Ik heb ook het probleem 'geheugen vol'terwijl er maar 1 telefoon of Max. 2 heeft ingestaan. Gekoppelde telefoons gewist, nog steeds geheugen vol.

    Vriendelijke groeten
    Andy.voets@gmail.com Gesteld op 27-12-2019 om 14:51

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Andy,

      Bovenaan dit forum vind je een 'Aanvulling / aanpassing' met een knop 'Naar de handleiding' erachter. Dat is de update-instructie. Daarmee zou je de update moeten kunnen uitvoeren.
      In de instructie wordt nog wel uitgegaan van het feit dat je de benodigde update-bestanden via de Parrot Software Update Tool kon downloaden. Dát lukt echter niet meer, maar die bestanden kan ik (jan@vriendnijland.nl) via de mail laten toekomen, als je mij een mailtje stuurt.

      Gr. Jan Geantwoord op 30-12-2019 om 09:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De Parrot geinstalleerd. Geeft aan dat er wel verbinding is tussen de telefoon en de Parrot. Als je belt wordt ook het geuid van de radio onderbroken maar er komt GEEN GELUID van het telefoon gesprek op de luidsprekers. Wat kan daar de oorzaak van zijn? Gesteld op 14-12-2019 om 11:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • 1) Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen -> inlichtingen)?
      2) Welk merk en type telefoon is er gekoppeld?
      3) Is het een nieuwe of gebruikte Parrot? Indien 'gebruikt'; heeft het eerder wel goed gewerkt?
      4) Alle stekkers goed in de blauwe box (hoofdunit) gestoken en dan vooral de 8 of 10 polige stekker?

      Gr. Jan Geantwoord op 16-12-2019 om 12:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • er staan 5 telefoons in mijn parrot….wil er mijn nieuwe er inzetten... hoe verwijder ik de oude... Gesteld op 11-12-2019 om 15:50

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Kies één van de telefoons en kies in het scherm wat daarna verschijnt voor <Wissen> en bevestig dit door op de groene telefoontoets te klikken.

      Gr. Jan Geantwoord op 12-12-2019 om 10:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De scherm is zwart en de telefoon kan geen verbinding maken Gesteld op 11-12-2019 om 15:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als je verbinding met de Parrot wil maken, komt deze dan wel in beeld op je telefoon?
      Zo niet, dan staat er geen stroom op de blauwe box (hoofdunit) die ergens achter het dashboard of de radio is weggewerkt.

      Gr. Jan Geantwoord op 12-12-2019 om 10:06

      Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden
  • ik kan geen connectie krijgen met de parrot met mijn samsung A3 bij de telefoon van mijn broer gaat dat direkt wat doe ik verkeerde of wat kan ik doen om de connectie te maken.
    Thom Bogaard Gesteld op 4-12-2019 om 20:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Thom,

      Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen -> inlichtingen)?
      Hoeveel toestel-koppelingen zijn er nu bekend op de Parrot? Als dat er 5 zijn, dan is het maximum bereikt en zal je eerst 1 of alle koppelingen moeten verwijderen, voordat je je Samsung kunt koppelen.

      Gr. Jan Geantwoord op 5-12-2019 om 09:47

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Hallo.
    Zie dat er een update voor de parrot CK3100 is. Ik heb deze al vrij lang en er staat versie 211b-C op. Wat is er anders aan die update. Ben er overigens erg tevreden over. Zou iemand mij die update willen sturen? rwg.bolt at gmail.com
    Alvast bedankt Gesteld op 4-12-2019 om 14:22

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo,

      De laatst beschikbare versie is 2.12, dus het verschil met jouw versie is niet groot.
      Als het nu bij jou goed werkt, zou ik geen update uitvoeren. Dat kan altijd later evengoed nog, mocht je er ooit problemen mee krijgen.

      Gr. Jan Geantwoord op 4-12-2019 om 16:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Goedenavond Jan ook ik ben op zoek naar de update tool voor de ck3100,ik had die van digizon geprobeerd maar die pakt hij niet.
    je mag hem naar jpollo@kpnmail.nl sturen.
    alvast bedank groeten Jan pol Gesteld op 26-11-2019 om 20:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Goedenavond Jan,

    Ook ik zou heel graag gebruik willen maken van uw software.

    fab__fab@otmail.com (2keer laag streepje)

    Heel erg bedankt

    Fabian Gesteld op 22-11-2019 om 19:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Mooi dat je de link gevonden hebt. Daar hebben de mensen wat aan die het update-bestand nodig hebben.
      Bedankt voor je bijdrage.

      Gr. JanGeantwoord op 26-11-2019 om 10:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Beste Jan,

    Weet niet hoeveel keer je het desbetreffende bestand reeds verstuurd hebt, maar het verdient een dikke pluim. Zou je hem ook naar mij kunnen sturen?

    alvast bedankt,

    Vriendelijke groet,
    Rob van Doorn
    robvandoorn74@hotmail.com Gesteld op 22-11-2019 om 15:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Rob,

      Ik heb het niet bijgehouden hoe vaak ik een mailtje met de bestanden verstuurd heb, maar inderdaad wel heel veel keer.
      Die van jou zijn inmiddels via e-mail naar jou onderweg.

      Gr. Jan Geantwoord op 22-11-2019 om 16:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • goedavond

    bij deze een vraag ik heb een auto gekocht met parrot er in maar nu wil ik mijn samsung s9 koppelen maar dat doet hij niet iemand goed raad voor me
    m.v.g wim van beerendonk Gesteld op 21-11-2019 om 23:59

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • - Welke software-versie staat er op je Parrot (instellingen - inlichtingen)?
      - Hoeveel toestellen zijn nu bekend op je Parrot? Als dat er 5 zijn, dan is het maximum bereikt en moet je eerst 1 of alle koppelingen verwijderen, voordat je je Samsung S9 kunt koppelen.

      Gr. Jan Geantwoord op 22-11-2019 om 09:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Goedemiddag
    als ik probeer een update te downloaden krijg ik bij keuze taal (No Binary file available from the Parrot Internet site) is de parrot ck 3100 niet meer update baar ?
    mvg Ivonne Hoffman Gesteld op 19-11-2019 om 12:06

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Ivonne,

      Deze kan je inderdaad niet meer via de tool downloaden. Ik kan ze jou wel via de mail sturen. Dan kan je het bestand via de 'Browse...' knop in de tool selecteren. Mail mij (jan@vriendnijland.nl) dan even voor het bestand.

      Gr. Jan Geantwoord op 19-11-2019 om 13:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Goedenavond.We hebben vandaag een occasion gekocht waar deze Parrot in zat. Ikkrijg melding dat geheugen vol is terwijl alle eerder aansloten toestellen verwijderd zijn. Is dit ook een kwestie van ipdaten en zo ja, zou ik deze ook gemaild kunnen krijgen? bvd!!
    lindaheuveling@hotmail.com Gesteld op 18-11-2019 om 19:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Linda,

      Ik heb de benodigde bestanden voor de update via e-mail naar je verzonden. Die bestanden bevatten overigens ook de 5.00_c versie. Dat is namelijk de laatst beschikbare versie die Parrot beschikbaar gesteld heeft.
      Maar met een herinstallatie van de software, kun je wel het probleem van 'geheugen vol' verhelpen.
      Succes.

      Gr. JanGeantwoord op 20-11-2019 om 10:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Jan,

      hoe doe je een herinstallatie? Ik heb ook het probleem 'geheugen vol'terwijl er maar 1 telefoon of Max. 2 heeft ingestaan. Gekoppelde telefoons gewist, nog steeds geheugen vol.

      Vriendelijke groeten
      Andy.voets@gmail.comGeantwoord op 27-12-2019 om 14:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • goede avond
    kunt u mij het update bestand sturen van de ck3100 zodat ik mijn nieuwe tel weer kan koppelen
    mvg Ivon Gesteld op 18-11-2019 om 19:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo,
    Ik wil mijn iphone 11 koppelen aan de ck3100, kunt u mij het update bestand mailen
    e.krijgsman@quicknet.nl

    Met vriendelijke groet,
    Erwin Krijgsman Gesteld op 18-11-2019 om 09:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo Erwin en Annelien,

      De update bestanden zijn zojuist via de mail naar jullie verstuurd. Graag vernemen we jullie reactie of het lukt om de iPhone 11 te koppelen, omdat ik van steeds meer mensen hoor dat het niet lukt of misschien maar één keer en dat daarna de Parrot - na de eerste keer - niet meer goed wil verbinden.

      Gr. JanGeantwoord op 18-11-2019 om 09:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik lees helaas veel problemen met de combinatie van een iPhone 11 en de Parrot CK-3100.
      Het lijkt erop dat de bluetooth-versies van beide apparaten niet (goed) met elkaar willen samenwerken.
      Ik hoop dat Apple nog een keer met een update komt, waarbij het wel weer goed gaat werken.

      Gr. Jan.Geantwoord op 20-11-2019 om 10:17

      Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
    • Graag zou ik ook de update ontvangen voor de CK3100 om de iPhone 11 te koppelen. Kan ik het update bestand krijgen op cveerhart@hotmail.com?Geantwoord op 4-1-2020 om 11:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Parrot CK 3100 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Parrot CK 3100 in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 0,02 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info