• Beste Jan,

    Sinds een maand wil mijn Parrot niet meer automatisch koppelen. Ik heb geen nieuwe telefoon, geen andere wijzingen aangebracht. Ik moet iedere keer bij opstarten handmatig de code invoeren. De Parrot heeft de juiste systeem versie. Hij pakt wel automatisch de telefoon (IPhone) van mijn vriend als hij bij mij in de auto zit . Zijn telefoon uit de Parrot gooien wilt niet mijn dilemma oplossen .Kunt u mij adviseren?
    Vr.gr.
    Bianca
    bdbianca68@gmail.com

    Gesteld op 4-3-2023 om 17:49 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Hallo Bianca,

      Welk merk en type telefoon heb jij die automatisch zou moeten koppelen?
      Probeer eens je telefoon opnieuw op te starten (harde reset zonder je gegevens te verliezen).
      (bij bijv. een iPhone dus niet via de slider uitzetten, maar via een toetsencombinatie).
      Staan er nog meer telefoonkoppelingen in die je zou kunnen verwijderen? Zo ja, verwijder die eens.

      Gr. Jan Geantwoord op 6-3-2023 om 10:40

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Beste Jan,
      Samsung S9 en die heeft tesamen met mijn parrot al 3 jaar vlekkeloos gefunctioneerd. Zoals aangeraden soft reset zonder resultaat. Uiteindelijk mijn toestel eruit gegooid & weer toegevoegd; zelfde probleem. Handmatig steeds weer koppelen (code invoeren) bij starten auto. Radeloos! Geantwoord op 15-3-2023 om 10:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoi Bianca,

      Dan is het waarschijnlijk verstandig om (via bluetooth en een Windows laptop) de software opnieuw te installeren op de Parrot, zodat deze weer 'schoon' wordt, zoals hij ooit uit de winkel kwam. Ik neem aan dat na de herinstallatie van de software, wél beide toestellen gekoppeld kunnen worden.
      Voor de software en de updatebestanden (en handleiding) kun je mij (jan@vriendnijland.nl) een e-mail sturen. Ik kan je daarna via WeTransfer de bestanden toesturen.

      Gr. Jan Geantwoord op 15-3-2023 om 16:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info