• Hoe kan ik mijn Parrot verbinden met mijn nieuwe I Phone 7?

  Gesteld op 18-9-2019 om 17:11 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
  • Op de Parrot kun je eerst kiezen voor "Instellingen - Geavanc. instellingen - Koppelen met telefoon - Normal pairing'.
   Dan ga je op je telefoon naar het bluetooth-menu en laat je de telefoon zoeken naar bluetooth-apparaten. Selecteer dan de - Parrot CK-3100 - en type als code in ' 1234 ', als om de koppelingscode gevraagd wordt.
   Telefoon zal nu worden verbonden en contacten worden gesynchroniseerd als je hiervoor akkoord geeft.

   Gr. Jan Geantwoord op 20-9-2019 om 09:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info