• Beste Jan
  zou ik van uw ook een update kunnen ontvangen voor mijn Parrot ck3100
  hij geeft aan, geheugen vol, kan wel telefoon aanmelden maar blijft niet in geheugen staan kan ook telefoonboek niet overzetten enz
  zou heel blij zijn als uw me hier mee kan helpen
  mijn email is marcelvannoorloos@gmail.com
  vriendelijke groeten Marcel

  Gesteld op 9-4-2019 om 23:14 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
  • zou ik van uw ook een update kunnen ontvangen voor mijn Parrot ck3100
   hij geeft aan, geheugen vol, kan wel telefoon aanmelden maar blijft niet in geheugen staan kan ook telefoonboek niet overzetten enz wie kan me helpen Geantwoord op 29-4-2019 om 17:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoi,
   Zou ik ook een update bestand kunnen ontvangen, onze telefoons pakt hij ook niet gelijk al bij de code wil hij niet koppelen. Hopelijk lukt het na de update wel en hoe kan ik die updaten want hij zit vast in de auto die ik net heb gekocht.
   Gr, Jeroen en Nathalie Geantwoord op 30-4-2019 om 16:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoi,

   Zou ik ook de update kunnen krijgen. de Parrot zit vast in mijn auto hoe kan ik het beste dan de update doen ben niet echt wegwijs met computers helaas. hij wil mijn toestel niet koppelen met bluetooth en de codes werken ook niet! HELP
   Email: claim13@live.nl

   Alvast bedankt voor de te nemen moeite!
   Gr, Jeroen Geantwoord op 30-4-2019 om 16:27

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info