• Goedendag, sinds vanochtend werkt mijn parrot niet meer. Ik kan er niet mee bellen en het display werkt niet. Ik denk dus dat de parrot geen stroom meer krijgt. De zekeringen in zowel het oranje als rode kabeltje zijn niet doorgebrand.

  Kan iemand mij helpen?

  Alvast bedankt, groet, René

  Gesteld op 7-3-2019 om 12:57 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
  • Je zou het volgende kunnen proberen: schroef de 2 schroefjes uit de achterkant van het display. Daar zit een wit stekkertje in een wit voetje. Druk dat stekkertje eens aan en kijk of het beeld dan wel goed blijft.
   Als dat niet het geval is, dan zou je eigenlijk op zoek moeten naar de hoofdunit (blauwe box) van de Parrot en daar even de stroom van afhalen en er even daarna weer op doen.

   Gr. Jan Geantwoord op 8-3-2019 om 12:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info