• Is het mogelijk om een Oneplus One te koppelen met een Parrot CK3100? Het is mij nog niet gelukt namelijk. Alle aangesloten toestellen heb ik uit de Parrot verwijderd. Wanneer ik de Parrot zoek op de telefoon en ik 1234 als pincode ingeef, krijg ik kort de melding 'koppeling gelukt'.

    Normaal komt de naam van de telefoon in het display te staan. Dit gebeurt echter niet. Bijna alle menu's van de parrot zijn vervolgens grijs.

    Alvast bedankt voor de informatie.

    Gesteld op 26-8-2015 om 16:10 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (Instellingen -> Inlichtingen)?
      Heeft het met een ander toestel van jezelf wel goed gewerkt?
      Krijg je geen melding op de Parrot te zien, zoals 'geheugen vol'?

      Gr. Jan Geantwoord op 27-8-2015 om 10:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Op de Parrot staat software versie 4.15C. De parrot werkt overigens prima met mijn oude telefoon (Samsung Galaxy S). Verder geen meldingen in het scherm.

      Ik heb geprobeerd om de software te vernieuwen met de Parrot Software Update Tool, maar deze kan geen verbinding maken. Dit terwijl de Parrot wel gepaired is met de labtop die de SW update tool draait.

      Heeft iemand nog suggesties? Geantwoord op 29-8-2015 om 14:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Haal eens mijn zelfgeschreven stap-voor-stap update handleiding op via de link bovenaan deze site -> Aanvulling / aanpassing.
      Daarin staat uitgelegd hoe je de update kunt uitvoeren. Mocht de uitleg bovenin dit document niet werken, dan staat er een onderin het document een verwijzing naar de website van Parrot hoe je de laptop op een andere manier kunt uitvoeren.

      Gr. Jan Geantwoord op 1-9-2015 om 10:23

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Jan, bedankt voor je antwoorden. Ik heb het zojuist nog een keer geprobeerd met de update handleiding. Ik was in eerste instantie deze stap vergeten:

      Kies op de Parrot voor "Instellingen" -> "Geavanc. instellingen" -> "Parrot update" -> "Actief"

      De update naar versie 5.00 was succesvol en ik kon verbinding maken met de OnePlus.

      Geantwoord op 1-9-2015 om 20:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info