• Hallo,

    Wij hebben sinds kort een Paradiso Gran Beach, en zijn er al een paar keer met plezier mee weg geweest. Alleen het inklappen blijft altijd weer lastig. Van het forum begrijp ik dat je de voorzijde naar binnen toe moet oprollen en je die elastieken er dan kruislings aan moet vast maken. Maar waaraan dan? Aan zo'n lusje van de deur en van de flap naast de deur waarmee je de deur en flap vastbindt?
    En iemand vroeg ook op dit forum of je die lussen die aan de zijwanden zitten juist wel of niet vast moet maken aan de stangen. Daar zou ik ook graag het antwoord op willen weten.
    Super als jullie mij kunnen helpen!

    Gesteld op 25-6-2019 om 09:53 in forum Paradiso 345 Misbruik melden
    • Beste,
      Ook wij hebben al 25 jaar een Paradiso Gran Beach.
      De truc van het invouwen van het tentdoek in de wagenbak is om zoveel mogelijk open te zetten; dus alle ventilatie open en inderdaad zowel de deur als het deel ernaast naar binnen oprollen.
      Dan de elastieken vanaf de haakjes rechts en links van het grote ventilatieraam recht oversteken naar de punten waar je de deur en het raam opgerold hebt. Daarmee worden deze naar binnen getrokken en zullen ze minder snel tussen dak en wagenbak komen.
      Verder met 2 personen inklappen, de een kan het dak nog iets open houden terwijl de ander een rondje om de wagenbak maakt en het doek instopt.
      Let op dat het raam niet tussen het scharnier terecht komt.
      Veel succes! Geantwoord op 27-9-2020 om 19:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info