• Op welke manier krijg ik een USB afgespeeld op de tv Panasonic? Vast dank voor het antwoord. Josephine

  Gesteld op 13-4-2016 om 20:52 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Dag Josephine,

   daarvoor kun je het best even de handleiding erop naslaan. je kan een USB stick plaatsen en via het menu (ingangen) kiezen om de stick af te spelen, maar niet elk bestand wordt ondersteund en daarnaast heeft de manier waarop een stick is/wordt geformatteerd ook invloed of het al dan niet kunnen weergeven ban de bestanden.

   Niet allen de bestanden dienen dus aan bepaalde eisen te voldoen, ook de manier van formatteren. En ik neem aan dat dit wel in de handleiding is opgenomen.

   Mvg. Willem. Geantwoord op 13-4-2016 om 22:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info