• Hallo,
  Ik heb een Panasonic viera tv, daar wil ik usb moon light op aansluiten, maar het werkt niet, op de laptop gaat het prima, wat is daarvan de reden?
  Gr Robert

  Gesteld op 13-4-2016 om 09:17 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Hallo Robert,

   dat kan te maken hebben met de bestanden welke de Tv ondersteund, welke in de handleiding zouden moeten staan, of met de manier van formatteren. Die punten kun je dus even nakijken. Ik weet zo niet wat de Panasonic ondersteund.

   Mvg. Willem. Geantwoord op 13-4-2016 om 10:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info