• Goedenavond.

  Moet ik steeds bij het aanzetten van mijn TV de AV-knop indrukken om naar HDMI1 te komen?
  Heb de handleiding doorgenomen, maar steeds blijft het steken op AV2 bij het aanzetten.

  Gesteld op 3-12-2015 om 21:23 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Nee dat hoeft niet, maar via het standaard menu kom je er niet. Er is echter wel de Hotelmode welke je kan gebruiken.dat werkt zo:

   -Schakel de TV in
   -Houdt de toets -/V (min volume) aan voor, of zijkant van de TV ingedrukt.
   -Druk nu drie maal op de AV toets van de afstandsbediening, uiteraard gericht op de TV.
   -Laat nu de -/V toets op de TV los
   -Nu verschijnt het Hotel Mode menu
   -Doe hier in ieder geval twee dingen: Schakel de Hotel Mode aan, en kies wat je als Initial input wilt, b.v. de HDMI ingang waar de decoder op aangesloten is. In dit geval gaat het om HDMI1.

   Er zijn hier diverse mogelijkheden.

   Ongevaarlijk zijn de volgende opties:

   -Initial INPUT. Als je de TV aan zet maakt deze standaard gebruik van de analoge tuner. Kijk je alleen via digitale kabel decoder die je op een HDMI, Scart of component ingang hebt aangesloten, dan kun je hier instellen dat bij het aanzetten van de TV niet de analoge tuner selecteerd wordt, maar b.v. de HDMI, Scart of component ingang.

   -Initial VOL level. Het volume level dat de TV gebruikt bij het aanzetten. Loopt je geluid altijd via je surround set, dan kun je deze op 0 zetten. Handige optie waarbij het volume van de TV b.v. bij opstarten niet te hoog staat.

   -Maximum VOL level. Bijvoorbeeld handig als je kleine kinderen hebt. Je kunt hiermee nl. instellen hoe hoog het totaal volume van de TV kan. Maar ook kun je hiermee voorkomen dat het volume zo hoog wordt ingesteld dat de speakers zullen beschadigen.

   -Initial POS. Het kanaal dat standaard geselecteerd wordt bij analoge ontvangst als de TV wordt ingeschakeld. Kijk je b.v. vaak naar RTL4, dan kun je deze op 4 zetten zodat kanaal 4 direct geselecteerd wordt op het moment dat je de TV inschakelt. (Alleen nuttig wanneer je analoog kijkt).


   !!!Gevaarlijke opties (DUS NIET GEBRUIKEN!!!)

   !!Als je de Remote lock of de Button lock aan zet, dan kun je NIET meer in het hotel menu komen en de TV ook niet meer bedienen!! Je kunt deze wijzigingen zelf NIET meer ongedaan maken, dit kan enkel een service monteur!!

   !Remote lock. Zorgt er voor dat je je afstandsbediening niet meer kunt gebruiken.
   !Button lock. Zorgt er voor dat de knoppen op de TV niet meer werken.

   -Druk op Exit op de afstandsbediening om het menu te verlaten als de juiste instellingen zijn geactiveerd. Uiteraard kun je deze later altijd wijzigen.

   Mvg. Willem. Geantwoord op 3-12-2015 om 21:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info