• Ik heb een Panasonic TX-32LZD85F
  Er zit een common interfac in gang in.
  Kan ik dat gebruiken om digitaal tv te ontvangen.

  Gesteld op 6-12-2015 om 16:28 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Ja, maar dan moet je even kijken wat er bij vermeld staat, want niet altijd is dat slot bruikbaar voor de kabel. Als er b.v. DVB-T bij staat, is het bedoeld voor Digitenne. DVB-S is voor Satellite (schotel) en DVB-C is voor de kabel.

   Maar vaak is er tegenwoordig ook nog CI+ nodig.


   Mvg. Willem. Geantwoord op 6-12-2015 om 18:38

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info